Версия за печат

BG-Плевен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна прокуратура Плевен, гр. Плевен, ул. Димитър Константинов №25, За: Петя Китова, Калинка Цветкова, Р България 5800, Плевен, Тел.: 064 800420, E-mail: rp@pl.prb.bg, Факс: 064 823378

Място/места за контакт: гр. Плевен, ул. Димитър Константинов № 25

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.prb.bg/oppleven/bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.prb.bg/bg/oppleven/obshestveni-porchki/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на оператор за отпечатване на ваучери за храна за нуждите на магистрати и съдебни служители на Районна прокуратура Плевен.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30199770

Описание:

Купони за храна


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството на заявените от Възложителя ваучери ще бъдат съобразно броя на магистратите и съдебните служители за съответните периоди (месечни/тримесечни) и ще бъдат конкретизирани при всяка отделна заявка за отпечатване и доставяне на ваучери за храна.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

29200 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Районна прокуратура Плевен

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ОБЩИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ В процедурата за възлагане на обществена поръчка могат да участват всички български или чуждестранни физически и /или юридически лица, включително и техни обединения, които отговарат на изискванията, посочени в Закона за обществените поръчки и обявените изисквания от Възложителя в настоящата обществена поръчка. Участниците могат да участват в процедурата лично или чрез изрично упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно. Правилото се прилага и за лицата, на които е възложено или по закон представляват участник. Един пълномощник не може да представлявя повече от един участник. СПЕЦИФИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ: Всеки участник следва да гарантира, че ваучерите за храна ще бъдат отпечатани, съобразно изискванията, посочени в чл. 22, ал.2 от Наредба № 7 от 09.07.2003 г. на Министерство на финансите и Министерство на труда и социалната политика за условията и реда за издаване на и отнемане на разрешениеза извършване на дейността като оператор на ваучери за храна и за осъществяване на дейността на оператор - да съдържат всички реквизити, включително изискуемите способи за защита. Ваучерите за храна следва да могат да се използват като валидно платежно средство, в срок до края на календарната година, през която са издадени, но не по-късно от 30 календарни дни, считано от датата на доставяне. Ваучерите за храна следва да бъдат с номинали 1, 2, 5 и 10 лева. Ваучерите за храна трябва да се доставятв Районна прокуратура Плевен опаковани, в защитени пликове, като се предоставят на определено от Възложителя лице, като Оператора гарантирасигурността и сроковете за доставка. Доставката на ваучерите се извършва в срок до 5 работни дни от датата на плащането, като при доставката оператора предава на Възложителя и оригиналната фактура. Възложителят изисква обезпеченост с търговски обекти на територията на Община Плевен (най-малко пет). Оператора следва да предоставя на Възложителя и списък с търговските обекти, съдържащ точен адрес на местонахождението им, както и веднага след евентуална промяна в договореностите за обслужване, оператора следва да актуализира предоставените на Възложителя списъци. Всеки участник трябва да притежава валидно Разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна, съгласно чл. 9, ал. 4 от Наредба №7 от 09.07.2003 година на МФ и МТСП за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване на дейност като оператор. Участника да има изпълнен минимум един договор за услуга като оператор на ваучери за храна през последните три години включително до датата на подаване на офертата. Участника да има сключени договори с минимум 5 търговски обекта, които приемат отпечатаните от него ваучери за храна на територията на община Плевен.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/03/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес или друго: Пълната документация за участие в процедурата е обявена на интернет страницата на Окръжна и Районна прокуратура Плевен: http://www.prb.bg/bg/oppleven/obshestveni-porchki/

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/03/2015