Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална Електрическа Компания ЕАД, ул.Веслец №5, За: Румяна Таскова - по документацията тел. 02 9263436; Марина Даскалова-по въпроси, свързани с технологията на процеса тел. 02 9263 573 ; Светозар Георгиев - по администраторски въпроси тел. 02/9263 453, РБългария 1040, София, Тел.: 02 9263436, E-mail: rtaskova@nek.bg, Факс: 02 9263650

Място/места за контакт: Управление Обществени поръчки и договори

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/276-15ipu19a015.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка, внедряване, обучение на персонала и поддържане на уеб базирана информационна система за провеждане на търгове за продажба на електрическа енергия по свободно договорени цени в „Национална електрическа компания“ ЕАД 1. Изпълнението на обществената поръчка включва: 1.1. Доставка на специализиран софтуерен продукт, съгласно Техническа спецификация на Възложителя; 1.2. Услуги по внедряване, включващи инсталиране и конфигуриране на доставеният софтуерен продукт; съгласно Техническа спецификация на Възложителя; 1.3. Еднократно обучение на служители на Възложителя; 1.4. Гаранционна поддръжка за срок от 6 (шест) месеца от датата на приемане на извършената работа.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48400000

Описание:

Софтуерни пакети за търговски и персонални транзакции


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Дейностите по изпълнение предмета на поръчката са както следва: доставка, внедряване, тестване на софтуерния продукт, обучение на персонала и гаранционна поддръжка за срок от 6 (шест) месеца, съгласно Техническа спецификация на Възложителя – Приложение 1.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Технически изисквания - съгласно Техническа спецификация на Възложителя – Приложение 1. 2. Изисквания към участниците: 2.1. Заверено копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 на участника за внедрена система за управление на качеството или еквивалентен, издаден от независими лица, акредитирани от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация” или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация за съответната област или да отговаря на изискванията за признаване съгласно чл.5а, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. 2.2. Списък на доставките, които са еднакви с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка. Доказателството за извършената услуга се предоставя под формата на удостоверение, издадено от възложителя на услугата или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата, съгласно приложения образец. Минимално изискване: Участникът трябва да е изпълнил най - малко 1 (една) сходна доставка в областта на енергетиката през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. (под сходни доставки възложителят разбира: доставка на внедрена уеб базирана информационна софтуерна платформа/продукт за провеждане на онлайн търгове за продажба на електрическа енергия). 3. Декларация за участие на подизпълнител. /по образец/ 4. Декларация за съгласие от подизпълнител. /по образец/ 5.Техническо предложение по образец. 6. Ценово предложение по образец. 7.Представяне на участника, по образец.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Съгласно условията за участие - Приложение2

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/03/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите ще бъдат отворени в 14:00ч. на 10.03.2015г. в сградата на НЕК ЕАД, ул.Веслец №5, гр.София

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/03/2015