Версия за печат

BG-град Банско

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Банско, област Благоевград, Община Банско, град Банско, пл. Никола Вапцаров №1, За: Г- жа Сашка Въчкова - зам. кмет на Община Банско, Република България 2770, град Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: sv_bansko@yahoo.com, Факс: 0749 88633

Място/места за контакт: Община Банско

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.bansko.bg/index.php.

Адрес на профила на купувача: http://www.bansko.bg/index.php/bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на дейности по контрол и намаляване на популацията на бездомни кучета на територията на Община Банско”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

03340000, 85200000

Описание:

Маркировки за уши на животни
Ветеринарни лечебни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

По време на изпълнението на поръчката ще се извършват следните видове дейности: 1. Медикаментозно залавяне на кучета чрез упояване 2. Кастрация на женски кучета 3. Кастрация на мъжки кучета 4. Ваксинация против бяс 5. Обезпаразитяване срещу ендо и ектопаразити 6. След кастрационно хранене на куче в стационар (храноден) 7. Татуиране идентификационен номер на едното ухо; 8. V – образно купиране на ухото 9. Поставяне на електронен чип; 10. Ефтаназиране на нелечимо болни и агресивни кучета Дейностите да се извършват при спазване изискванията на Закона за защита на животните и Закона за ветеринарномедицинската дейност при условия, гарантиращи здравето и минимални старадания на заловените безстопанствени кучета. Транспортирането им да се извършва със специално оборудвано и обозначено превозно средство, с добра вентилация. Ветеринарномедицинските дейности да се извършват от лица, притежаващи необходимата квалификация. Количеството и обема на вълаганата поръчка зависи от броя обработени кучета и вида на извършените дейности.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Мястото за изпълнение на поръчката е община Банско, област Благоевград, Република България.

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на изискванията и на условията за изпълнение на поръчката, в съответствие с документацията на Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Класирането на офертите се извършва в зависимост от комплексната оценка, която се формира като сбор от получените точки по отделните показатели за оценка. Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: КО = П1 + П2, където: П1 - Срок за реакция при заявка на Възложителя - тежест 20 точки П2 - Единични цени за извършени дейности - тежест 80 точки Максимална комплексна оценка (КО) = 100 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/03/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията и изискванията за изпълнение на поръчката,техническото задание, методиката за оценяване и образците на документите са публикувани на интернет адреса на община Банско - www.bansko.bg.Община Банско предоставя пълен свободен достъп по електронен път до документацията за участие в процедурата, която може да бъде намерена и получена и от интернет адреса на възложителя: http://www.bansko.bg/index.php/bg, раздел "Профил на купувача". Офертата следва да се представи в запечатан, непрозрачен плик, като върху лицевата му страна е необходимо да посочите: наименование на поръчката, името на подателя, както и точен адрес, телефон, факс и е-mail за връзка. Офертите се подават в отдел „Деловодство” на Община Банско, от 8.00 – 16.30 ч., на 06.03.2015г. Неразделна част от настоящата Покана са: Указания, Образец на Оферта, Техническа спецификация, Проект на Договор, Декларация за приемане клаузите на договора - образец, Декларация за участие на подизпълнител, Декларация от подизпълнител, Методика за оценка на офертите. Същите се намират на профила на купувача, раздел Публични покани. При подписването на договора класираният на първо място трябва да представи: Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП (Свидетелство за съдимост); Декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП; Документ за внесена гаранция за добро изпълнение. Отварянето на офертите ще се извърши на 09.03.2015 г, в 11:00 ч., в Заседателна зала на Община Банско, пл. "Никола Вапцаров" № 1, ет. 2. На него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на община Банско, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/03/2015