Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ (НЕК) ЕАД, ул. Веслец № 5, За: По въпроси свързани с документацията - Валентин Марков, тел. 02/9263608; По технически въпроси – Валентин Илиевски, тел. 02/ 92 63 378;, Република България 1000, София, Тел.: 02 9263608, E-mail: markov@nek.bg, Факс: 02 9801971

Място/места за контакт: Управление Обществени поръчки и договори

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/275-15tpm19a013.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Абонаментно техническо поддържане на асансьори в обекти на НЕК ЕАД”, в четири обособени позиции: Обособена позиция 1 - Почивен комплекс „Енерго-Пампорово“ в курортен комплекс Пампорово Обособена позиция 2 - обекти в гр. София и с. Долни Пасарел Обособена позиция 3 - обекти в гр. Пловдив и гр. Кричим Обособена позиция 4 - обекти в с. Сестримо, гр. Пещера, гр. Белово и гр. Батак

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50750000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на асансьори


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозната стойност на възложителя за поръчката (включваща абонаментна такса и доставка на резервни части за срока на договора), за отделните обособени позиции е както следва: Обособена позиция 1 – 2 500 лв., без ДДС (абонаментната такса + % за резервни части). Обособена позиция 2 – 5 040 лв., без ДДС. (абонаментната такса + % за резервни части). Обособена позиция 3 – 14 280 лв., без ДДС. (абонаментната такса + % за резервни части). Обособена позиция 4 – 20 580 лв., без ДДС. (абонаментната такса + % за резервни части). Обща стойност на всички обособени позиции: 42 400 лв.(абонаментната такса + % за резервни части).

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно мястото посочено в съответната обособена позиция

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник в процедурата следва да представи следните документи: 1. Представяне на участника, съгласно приложен образец. 2. Заверено копие от валидно удостоверение на участника за вписване в регистъра по чл. 36, ал.1 от Закона за технически изисквания към продуктите (ЗТИП), за извършване на дейности за поддържане, ремонт и преустройване на асансьори. 3. Списък на специалистите, които ще изпълняват услугата, съдържащ трите имена на лицата, опит в подобна дейност, квалификационната група по безопасност и здраве по Правилник за безопасност и здраве при работа по електрообзавеждането с напрежение до 1000 V, ДВ бр. 21/2005 г. с приложено копие от удостоверение за придобита квалификационна група по посоченият правилник и документи за правоспособност на поне двама души за "монтьор по монтиране, поддържане и ремонтиране на асансьори" в съответствие с Наредба 3 от 17.01.2001 г. за условията и реда за придобиване на правоспособност за упражняване на професията "монтьор по монтиране, поддържане и ремонтиране на асансьори", ДВ, бр.9/2001г. Списъкът се предоставя за всяка обособена позиция по отделно за която се участва. Минимално изискване: Участникът да докаже наличието за всяка обособена позиция на поне двама специалисти с минимум III квалификационна група по посоченият правилник и поне двама души с правоспособност за "монтьор по монтиране, поддържане и ремонтиране на асансьори", от които поне единият с втора степен на правоспособност. 4. Списък на сервизни бази с данни за: адрес, квалифицираните специалисти и наличен автомобил за всяка обособена позиция. Копие от документ за собственост на автомобила или договор за наем/ лизинг. Минимални изисквания: Сервизната база да разполага за всяка обособена позиция с минимум двама квалифицирани специалисти с квалификация по преходната точка и да разполага с поне един автомобил. 5. Декларация за направен оглед на обекта (за всяка обособена позиция по отделно), за която се участва. 6. Техническо предложение, изготвено в съответствие с образеца на Възложителя за всяка обособена позиция по отделно. 7. Финансово предложение на участника, за всяка обособена позиция по отделно, за която се участва, изготвена в съответствие с образеца на Възложителя, заедно с попълнена съответно ценова таблица. 8. Декларация за съгласие за проучване по реда на чл. 40 от ППЗДАНС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

най-ниска цена

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/03/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите е публично и ще се извърши на 06.03.2015 г. от 10:30 ч. в сградата на НЕК ЕАД, гр. София, ул. "Веслец" № 5.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/03/2015