Версия за печат

BG-Пазарджик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и Канализация в ликвидация-ЕООД-Пазарджик, ул.Втори януари №6, За: инж. Димитър Мишев GSM: 0882310113, България 4400, Пазарджик, Тел.: 034 445043, E-mail: vik.pazardjik@abv.bg, Факс: 034 444023

Място/места за контакт: Румяна Шанова

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: vik-pz.com.

Адрес на профила на купувача: vik-pz.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на ПЕВП тръби и фасонни части за тях по артикули съгласно техническата спецификация.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44162500

Описание:

Тръбопроводи за питейна вода


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставката на тръбите се извършва с транспорт на изпълнителя, като видовете и количествата на всяка доставка ще се уточняват с текущите заявки от възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Пазарджик ул."Александър Стамболийски" №115

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата трябва да съдържа: 1. Списък на документите съдържащи се в офертата; 2. Данни за лицето, което прави поръчката-административни сведения: - образец административни сведения; - образец оферта; 3. Посочване на единен индентификационен код по чл.23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга индентифицираща информация, в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждане на процедурата; 4. Образец декларация за запознаване уславията на поръчката 5. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47 ал.9 от ЗОП. Наличието на някое от обстоятелствата по чл.47 ал.9 от ЗОП води до отстраняване на участника в процедурата; 6. Санитарно разрешително от МЗ или хигиенна оценка за допустим контакт с питейна вода; 7. Сертификат за съответствие на строителния продукт и декларация на производителя за съответствие на качеството съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на строителните продукти; 8. Сертификат ISO 9001:2008 на производителя за внедрени системи за качество или еквивалентен сертификат на производителя, преведен на български език. 9. Документ че участника е производител или официален представител на фирмата производител на предлаганите изделия за България със срок не по малък от срока на действие на договора за изпълнение на поръчката; 10. Документ за гаранционния срок на изделията – оригинал или заверено копие. 11. Каталози, проспекти или други информационни матерали за предлаганите изделия с тяхното описание – по възможност; 12. Образец за изпълнение на поръчката, срок на валидност ; 13. Техническо предложение за изпълнение на поръчката –попълнен образец и спецификации; 14. Ценово предложение, изготвено по образеца на Възложителя; 14.1 Предложена цена от участника – сбор от единичните цени за всяка позиция без ДДС; 15. Декларация за приемане клаузите на проекто договора; 16. Парафиран проекто договор- подписан но не попълнен; Документите следва да бъдат издадени/ заверени не по-рано от 3 (три) месеца преди датата на представяне на офертата или да са в срока на тяхната валидност, когато такава е изрично записана в тях. Всички документи, изискващи подпис, да се подписват от лицето, описано като представляващ участника. Всички ксерокопия на документи да бъдат заверени с надпис “Вярно с оригинала”, подпис на представляващия фирмата и мокър печат. Офертата се предава на български език.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

К1 - цена без ДДС (най-ниска) - 90 т. К2 - Срок на доставка в дни (най-кратък) - 5 т. К3 - Гаранционен срок на изделията (най-дълъг) в години - 5 т. К= К1+К2+К3 =100 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/03/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация, спецификация, образци, проект на договор, които са неразделна част от тази покана , могат да се изтеглят от сайта на купувача - "ВиК в ликивдация" гр.Пазарджик - vik-pz.com Отваряне на оферти:09,03,2015 г. от 14.00ч. в сградата на "В и К" гр.Пазарджик ул."Втори януари" № 6 (залата на 4-ти етаж).

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/03/2015