Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие "Фонд затворно дело", бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, За: Наталия Софрониева, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: dpfzd.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на застраховка на активите на предприятието за едногодишен период с осем обособени пазиции както следва: 1. Група № 1 – Застраховка „КАСКО“ или еквивалентно за автомобилите на ДП „ Фонд затворно дело” 2. Група № 2 – Застраховка " Гражданска отговорност "на автомобилите на ДП „ Фонд затворно дело“ 3. Група № 3 – Задължителна застраховка трудова злополука” на работниците и служителите на ДП„ Фонд затворно дело“ 4. Група № 4 – Задължителна застраховка „Професионална отговорност на участниците в проектирането и строителството”; 5. Група № 5 – Имуществено застраховане на сградите на ДП„ Фонд затворно дело“ и неговите поделения в страната 6. Група № 6 – Застраховка на реколтата от земеделски култури: овощни и полски /пролетници и есенници/ на ДП„ Фонд затворно дело“ 7. Група № 7 – Застраховка на селскостопански животни на ДП„ Фонд затворно дело“ 8. Група № 8- Допълнително доброволно здравно осигуряване за болнична и извънболнична помощ чрез абонаментно обслужване и възстановяване на разходите.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66000000

Описание:

Финансови и застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата и обема се определят в съответствие с техническата спецификация и техническите изисквания.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

64446 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците могат да подават оферти само комплексна за всички групи активи. Изисквания към кандидатите или участниците: 1.Решение за регистрация или ЕИК по търговския регистър съгласно чл. 23 от ЗТР, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 2. Удостоверение за актуално състояние или аналогичен документ за чуждестранно юридическо лице 3. Валидна лицензия по Закона за застраховането, включваща право на застраховане на всички обособени позиции в процедурата /копие/ Технически изисквания: Списък на основните извършени застрахователни услуги, изпълнени през последните три години, придружени с препоръки за добро изпълнение. През предходните три години участникът да е изпълнил поне по единa застрахователна услуга, аналогична с всяка от обособените позиции. Поне по 1 препоръка за добро изпълнение придружаваща всяка една от извършените услуги Максимален брой услуги-8 /за всяка обособена позиция по 1/ 2.Списък на офисите и клоновете на застрахователя. Офисите и клоновете да съответстват на местонахождението на активите. 3. Участващите в процедурата юридически лица следва да посочат имената и професионалната квалификация на персонала си, отговорен за изпълнение на услугата по офиси и клонове. Във всяка териториална единица следва да има поне двама отговорни за изпълнението на настоящата обществано поръчка Особени условия за изпълнение на обществената поръчка: Издаването на застрахователните полици ще се извършва преди приключване на срока на полиците от предходните договори. Действието на застрахователните полици започва от 0.00ч. на деня на изтичане на срока на предходната полица и е за период от 12 месеца. Застраховките изтичат по различно време през периода от 12 месеца. Възложителят поставя условие придобитото имущество през застрахователната година на стойност до 10 % от отчетната стойност на застрахованото имущество на ЗАСТРАХОВАНИЯ да се счита за застраховано, без изискване за заплащане на допълнителна премия за него. Всяко тримесечие ЗАСТРАХОВАТЕЛЯТ и ЗАСТРАХОВАНИЯТ прилагат списък на новопридобитите активи. Всеки участник има право да представи само по една оферта. Не се допуска представянето на варианти. Лице, което е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. Минималното съдържание на офертата е съгласно чл. 101 „в” от ЗОП. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика участникът посочва предмета на поръчката, наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес, както и всички други важни координати, които сметне за необходимо. При сключване на договора определеният изпълнител следва да представи документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/02/2015 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

В настоящата процедура възложителят ще използва услугите на застрахователен брокер „Брокер Инс” ООД. По-подробна информация може да се получи в профила на купувача. Техническите изисквания към групите активи и техническите спецификации, свързани с конкретната публична покана могат да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com, като данните за застраховка Група № 4 – Задължителна застраховка „Трудова злополука на работници и служители” ще бъдат представяни на учестниците при поискване с оглед защита на личните данни.Отварянето на офертите ще се извърши в сградата на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, на 26.02.2015г в стая №3 от 11.00ч.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/02/2015