Версия за печат

BG-Чепеларе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Местна инициативна група Преспа - Общини Баните, Лъки и Чепеларе, ул. Полк. Дичо Петров 1, За: Екатерина Янкова, Република България 4850, Чепеларе, Тел.: 0888 615956, E-mail: migprespa@gmail.com, Факс: 03051 8279

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.migprespa.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.migprespa.com/?p=2650.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Изпълнение на обучения за придобиване на умения и постигане на обществена активност свързани с изпълнение на Стратегията за местно развитие на Местнa инициативна група „Преспа” – Общини Баните, Лъки и Чепеларе”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

80511000, 80522000

Описание:

Услуги по обучение на персонала
Семинари за обучение


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Подробно описание в техническото задание част от документацията за участие

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

28250 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

на територията на Република България и в страна членка от ЕС

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за технически възможности: 1. Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени от участника през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършената услуга. Доказателство за извършената услуга - под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата. 2. Списък на техническите лица, които ще участват в изпълнението на поръчката. Минимални изисквания към техническите възможности: 1. Участниците следва през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да са извършвали минимум 2 (две) услуги, еднакви или сходна с предмета на поръчката. Под „сходни с предмета на поръчката услуги“ се разбира – услуги по организиране и провеждане на обучения за възрастни. Договорите се описват в приложения образец. Вписва се дата, срок на изпълнение, възложител, стойност. Като доказателство за извършената услуга Възложителят ще приеме Референции и/или Препоръки и/или Удостоверения за добро изпълнение от предишни Възложители. 2. Участникът следва да предложи технически лица, които ще участват в изпълнението на поръчката, както следва: • Координатор на дейностите по логистика на обученията, който трябва да отговаря на следните изисквания: - Да има минимум 2 години опит в организирането и провеждането и/или логистично осигуряване на информационни събития, публични събития и/или организирането и провеждането на обучения. Координаторът трябва задължително да присъства на обученията. Той отговаря за техническото и организационното осигуряване по време на обученията - регистриране на участниците, попълване на присъствени списъци, анкети, разпределяне и разпространяване на подготвените материали, осигуряване, инсталиране и поддръжка на необходимата техника, фотозаснемане и др. • Обучители – минимум 2 (двама), които да притежават необходимата квалификация и доказан опит в обучения или семинари и които трябва да отговарят на следните изисквания: - Да има висше образование, образователно-квалификационна степен магистър или еквивалентна степен в следните области психология, педагогика, икономика, европейска интеграция, публична администрация; - Минимум 3 години опит в областта на провеждане на обучения на възрастни.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Техническа оценка (Т) - максимум 80 точки. Техническата оценка се изчислява по следната формула: Т = О + P + С, където: О – организация и методология на участника за изпълнение на обществената поръчка (максимум 50 точки) С – срок за организиране на обученията в календарни дни (максимум 20 точки) P – управление на риска (максимум 10 точки) Финансова оценка (Ц) – максимум 20 точки Оценката на предложената от участника цена се формира по следната формула: Ц = (Цmin / Цi) х 20 Където: Ц – Финансова оценка, Цi – Цена, предложена от оценявания участник, Цmin – Минимална предложена цена измежду участниците. Поради техническа невъзможност за публикуване на цялата методика за оценка в образеца на публичната покана същата може да бъде намерена в документацията за участие, кояето е налична в профила на купувача.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/02/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши на 27.02.2015 г. от 10:30 ч. в Заседателната зала на общинска администрация Чепеларе, ул. "Беломорска" № 44Б, ет. 3 Образците на документи ще бъдат пубикувани в "профила на купувача". При сключване на договор определеният за изпълнител представя документи съгласно чл. 101е, ал. 2 от ЗОП. При оценка на офертите, комисията по своя преценка може да приложи разпоредбите на чл. 70 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2015