Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавна комисия по сигурността на информацията, ул. Черковна № 90, За: Петър Якович, България 1505, София, Тел.: 02 9333600; 02 9333686, E-mail: dksi@government.bg, Факс: 02 9873750

Място/места за контакт: гр. София, ул. Черковна № 90

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dksi.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.dksi.bg/bg/Public+Orders/Invitations/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на автосервиз за извършване на извънгаранционна сервизна поддръжка, текущ, основен ремонт и автотенекеджийски и/или бояджийски услуги (включително доставка и подмяна на резервни части, материали, консумативи и смазочни материали) на служебните автомобили, държавна собственост, в управление на Държавната комисия по сигурността на информацията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50112000

Описание:

Услуги по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

18 (осемнадесет) броя автомобили, държавна собственост, в управление на Държавната комисия по сигурността на информацията.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "Черковна" № 90 или на друго посочено от Изпълнителя място на територията на гр. София.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участниците следва да отговарят на изискванията, предвидени в глава осма "а" от ЗОП, актовете по прилагането, както и изискванията посочени в документацията за участие. 2. Участниците следва да притежават опит в областта на обществената поръчка, както и съответната организационна и ресурсна осигуреност за изпълнението й. За целта е необходимо представянето на доказателства за техническите възможности и квалификацията по чл. 51, ал. 1, т. 1 от ЗОП. 3. Участниците следва да имат представителство на територията на гр. София.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката на допуснатите оферти се извършва съгласно определената от възложителя методика за оценка на офертите, описана подробно в Приложение № 2, което е неразделна част от настоящата публична покана. К1 - Единична цена (лв. без ДДС) за един човекочас вложен труд при извършване на текущ ремонт на автомобилната техника - 0,5 К2 - Сумарен гаранционен пробег за извършените дейности по текущия ремонт на автомобилната техника - 0,1 К3 - % на отстъпка в цената на вложените резервни части - 0,4 1. Изчисляване на К1 за оценявания участник (K1n): K1n=C1min/C1n x 100 K1n - Точки по К1 на оценявания участник C1n - Предложена единична цена (лв. без ДДС) за един човекочас вложен труд при извършване на текущ ремонт на автомобилната техника от оценявания участник. C1min - Минимална предложена единична цена (лв. без ДДС) за един човекочас вложен труд при извършване на текущ ремонт на автомобилната техника. 2. Изчисляване на К2 за оценявания участник (К2n): K2n=C2n/C2max X 100 K2n -Точки по К2 на оценявания участник C2n - Сумарен гаранционен пробег за извършените дейности по текущия ремонт на автомобилната техника, предложен от оценявания участник C2max - Максимален сумарен гаранционен пробег за извършените дейности по текущия ремонт на автомобилната техника C2n=Г1n+Г2n+....+Г9n, където Г1 до Г9 са гаранционните пробези за: Г1 - двигател; Г2 - трансмисия; Г3 - ходова част; Г4 - запалителна система и ел. оборудване; Г5 - хранителна/горивна система; Г6 - смазочна система; Г7 - спирачна система; Г8 - кормилна система; Г9 - охладителна/отоплителна система. 3. Изчисляване на К3 за оценявания участник (K3n): K3n= C3n/C3max X 100 К3n - Точки по К3 на оценявания участник C3n - Предложен % на отстъпка в цената на вложените резервни части от оценявания участник C3max - Максимален % на отстъпка в цената на вложените резервни части 4. Изчисляване на комплексната оценка за оценявания участник (Кn): Кn= K1n x 0,5 + K2n x 0,1 x K3n x 0,4 Където: 0,5 е тегловния коефициент за К1; 0,1 е тегловния коефициент за К2; 0,4 е тегловния коефициент за К3; Максималният Kn e 100. На първо място се класира участникът, получил най-висока комплексна оценка – Кn. При еднакъв брой точки на първо място се класира участникът получил по-голям брой точки по критерии К1. Ако и след това оценките са еднакви, се сравняват следващите тегловни коефициенти К2 и К3.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/02/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от настоящата покана са следните документи: 1. Приложение № 1 - Пълно описание на предмета на поръчката. 2. Приложение № 2 - Техническа спецификация и методика за оценка на офертите. 3. Приложение № 3 – Опис на служебните автомобили; 5. Приложение № 4 – Проект на договор; 6. Приложение № 5 – Декларация за приемане на условията на договора; 7. Приложение № 6 – Декларация за неизползване на подизпълнители; 8. Приложение № 7 – Декларация по чл. 47, ал. 1 от ЗОП; 9. Приложение № 8 – Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. Всички приложения са публикувани на сайта на ДКСИ в профила на купувача на адрес http://www.dksi.bg/bg/Public+Orders/Invitations/ Офертите по настоящата публична покана се подават в срок до 26.02.2015 г. (17:00 ч.) в сградата на Държавната комисия по сигурността на информацията - гр. София 1505, ул. „Черковна“ 90. Отварянето на постъпилите оферти е публично, при условията на чл. 68, ал. 3 от Закона за обществените поръчки и ще се състои в сградата на Държавната комисия по сигурността на информацията - гр. София 1505, ул. „Черковна“ 90, на 27.02.2015 г. от 10:00 часа. Допълнителна информация относно настоящата публична покана може да се намери на интернет страницата на ДКСИ, както и да се получи на място, при предварително записан час за консултация, в рамките на всеки работен ден.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/02/2015