Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ (НЕК) ЕАД, ул. "Веслец" № 5, За: По въпроси свързани с документацията - Валентин Марков, тел. 02/9263608; По технически въпроси – Валентин Илиевски, тел. 02/ 92 63 378;, Република България 1000, София, Тел.: 02 9263608, E-mail: markov@nek.bg, Факс: 02 9801971

Място/места за контакт: Управление "Обществени поръчки и договори"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/265-15tpm19a012.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

”Абонаментно поддържане и обслужване на пожарогасителни и пожароизвестителни системи в обектите на Централно управление, предприятията и клоновете на НЕК ЕАД“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

35111500

Описание:

Пожарогасителни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно обема указан в условията за участие на процедурата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65020 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно мястото посочено в съответната обособена позиция

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник в процедурата следва да представи следните документи: 1. Списък на основните договори за услуги, сходни с предмета на поръчката, изпълнени от участника през последните три години, включително стойностите, датите и възложителите. 2. Заверен от Участника документ, издаден от производителя, потвърждаващ, че Участникът е упълномощен за сервизно обслужване и ремонт на включените в обхвата на поръчката с-ми и оборудване на територията на страната. 4.Валидно разрешение за осъществяване на дейността “Поддържане и обслужване на пожарогасителни системи, пожароизвестителни системи, системи за управление на дим и топлина и пожарни кранове” издадено във връзка с изискванията на чл. 91е, ал. 6 Закона за МВР и по повод изискванията на чл. 22, ал. 5 от Наредба № 8121з-647 от 01.10.2014 г. за правата и нормите за пожарна безопасност при експлоатация на обектите – заверено копие. 5. Валидни документи за правоспособност на Участника и поне един член на персонала му за осъществяване на дейности, свързани с монтаж, сервиз или поддръжка на стационарни противопожарни системи и пожарогасители, съдържащи флуорирани парникови газове – заверени копия. Критерий за допустимост:Валидни документи за правоспособност (Сертификат по чл.17 б от Закона за чистота на атмосферния въздух.) 6. Списък на сервизните бази на територията на страната, с указан брой на персонала и на наличните транспортни и технически средства, необходими за изпълнение на поръчката. 7. Списък на техническите, лица, които ще отговарят и ръководят работите по договора и безопасните и здравословни условия при работа, с данни за тяхното образование, квалификация, както и притежаваната квалификационна група по безопасност по ПБЗРЕН 1000 V. Групата се доказва със заверено от участника копие на удостоверението 8. Представяне на лицето, което прави предложението 9. Декларация за направен оглед на обектите. 10. Техническо предложение изготвено в съответствие с образеца на Възложителя. 11. Ценово предложение на участника, изготвена в съответствие с образеца на Възложителя, заедно с попълнена Ценова таблица. 12. Декларация за съгласие за проучване по реда на чл.40 от ППЗДАНС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показател 1. Обща цена (ЦО) Показател 2. Гаранционен срок на вложените части (ГС) - (не по-малко от 12 месеца) Показател 3. Срок за отстраняване на повреди (СП) – (не повече от 7 работни дни) Подробно описание на методикта за оценка на офертите може да се намери в Условията за участие по процедурата.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/02/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите е публично и ще се извърши на 04.03.2015 г. от 10:30 ч. в сградата на НЕК ЕАД, гр. София, ул. "Веслец" № 5.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/02/2015