Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие "Фонд затворно дело", бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, За: Наталия Софрониева, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: dpfzd.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на строителни материали за обект на затворническо общежитие към затвора гр. Варна и обект Поправителен дом гр. Бойчиновци, доставка и монтаж на врати ПДЧ за обект на затворническо общежитие към затвора гр.Варна, доставка и монтаж на PVC дограма, направа на шлайфан бетон 12 см. вкл. материал, доставка и монтаж на алуминиеви врати за обект Поправителен дом гр.Бойчиновци, доставка и монтаж на вентилация за заваръчни машини, ремонтиране и нанасяне на ново покритие на под в цех към затвора гр. София.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45200000

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи на сгради и строителни съоръжения или на части от тях


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количествата и обема за ориентиривъчни и подлежат на промяна. Същите са определени в техническата спецификация и са публикувани на профила на купувача.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

264000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Първият етап на поръчката е доставка на строителни материали за обект на затворническо общежитие към затвора гр. Варна и обект Поправителен дом гр. Бойчиновци. Изпълнението на поръчката включва доставка на материалите, като ремонта ще се изпълни от работници на ДП „ФЗД”. Втория етап на поръчката е доставка и монтаж на врати ПДЧ за обект на затворническо общежитие към затвора гр.Варна, което ще се изпълнява изцяло от изпълнителя, като началото е след възлагане. Третия етап на поръчката доставка и монтаж на PVC дограма, направа на шлайфан бетон 12 см. вкл. материал, доставка и монтаж на алуминиеви врати за обект Поправителен дом гр.Бойчиновци, което ще се изпълнява изцяло от изпълнителя, като началото е след възлагане. Четвъртият етап на поръчката е доставка и монтаж на вентилация за заваръчни машини, което ще се изпълнява изцяло от изпълнителя, като началото е след възлагане.Петият етап на поръчката е ремонтиране и нанасяне на ново покритие на под в цех към затвора гр. София, което ще се изпълнява изцяло от изпълнителя, като началото е след възлагане. Срок за изпълнение за: Доставка на строителни материали-до 24 часа от заявката Доставка и монтаж на врати ПДЧ за гр.Варна -до 10 дни от възлагане на изпълнението Доставка и монтаж на PVC дограма,направа на шлайфан бетон 12 см. вкл. материал,доставка и монтаж на алуминиеви врати за гр.Бойчиновци -до 10 дни от възлагане на изпълнението. Доставка и монтаж на вентилация за заваръчни машини-до 10 дни от датата на възлагане на изпълнението. Ремонтиране и нанасяне на ново покритие на под в цех-до 10 дни от датата на възлагане.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ИЗБОР И МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА: Икономически най- изгодно предложение :Цена (Ц)– 50% Срок за доставка на строителни материали (СМ) – 10%. Срок за доставка и монтаж на врати ПДЧ (СДПДЧ) – 10%. Срок за доставка и монтаж на PVC дограма,направа на шлайфан бетон 12 см. вкл. материал,доставка и монтаж на алуминиеви врати загр.Бойчиновци (СДПВЦ) – 10%. Срок за доставка и монтаж на вентилация за заваръчни машини (СДВЗЗМ) – 10%. Срок за ремонтиране и нанасяне на ново покритие на под в цех (СРПДц)-10%. ОЦЕНКА= Цнн/Ци х 50+ СМнн/СМи х 10 + СДПДЧнн/ СДПДЧи х 10 + СДПВЦнн/ СДПВЦи х 10+ СДВЗЗМнн/ СДВЗЗМи х 10+ СРПДЦнн/ СРПДЦи х 10 Кадето: – „нн” е най- ниска цена или срок за изпълнение от участниците; - „и” е цена или срок за изпълнение на оценявания изпълнител. Цената следва да включва за: • Доставка на строителни материали - ДДС, както и свързаните с доставката строителни материали и транспортни разходи • Доставка и монтаж на врати ПДЧ -- ДДС, труд, материали, механизация, доставки, печалба, транспортни разходи и всички свързани с изпълнението разходи • Доставка и монтаж на PVC дограма,направа на шлайфан бетон 12 см. вкл. материал,доставка и монтаж на алуминиеви врати- ДДС, труд, материали, механизация, доставки, печалба, монтаж на PVC дограма и алуминиеви врати , транспортни разходи и всички свързани с изпълнението разходи • Доставка и монтаж на вентилация за заваръчни машини- ДДС, труд, материали, механизация, доставки, печалба, монтаж на вентилация, транспортни разходи и всички свързани с изпълнението разходи • Ремонтиране и нанасяне на ново покритие на под в цех - ДДС, труд , както и материалите свързаните с изпълнение, доставката и транспортни разходи.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/02/2015 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

При сключване на договора определените изпълнители следва да представят документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.5 от ЗОП. Техническата спецификация, свързана с конкретната публична покана могат да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com. Отварянето на офертите ще се извърши в сградата на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, на 20.02.2015г в стая №3 от 11.00ч.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/02/2015