Версия за печат

BG-гр.Нови пазар

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП "ДГС Нови пазар" - "Североизточно държавно предприятие" ДП Шумен, ул. "Цар Освободител" № 44, За: Даниела Вичева, Република България 9900, гр.Нови пазар, Тел.: 0882 353399, E-mail: dgs.novi_pazar@dpshumen.bg

Място/места за контакт: ТП "ДГС Нови пазар"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dpshumen.bg.

Адрес на профила на купувача: http://dgsnovipazar.dpshumen.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Извършване на текущо зареждане на тонер-касети през 2015 г. за копирна офис техника, собственост на ТП „ДГС Нови пазар”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30125100

Описание:

Касети с тонер


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозните количества на предвидениете за изпълнение услуги са описани подробно в техническата спецификация, която е публикувана на интернет страницата на Възложителя: www.dpshumen.bg," Профил на купувача",http://dgsnovipazar.dpshumen.bg/ Модела и марката на копирните устройства за които е предназначена услугата - предмет на настоящата публична покана са описани подробно в техническата спецификация, която е публикувана на интернет страницата на Възложителя: www.dpshumen.bg," Профил на купувача",http://dgsnovipazar.dpshumen.bg/. Кандидатите не трябва да надвишават определеният от Възложителя максимален финансов ресурс за изпълнение на услугите

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

административна сграда на ТП "ДГС Нови пазар", гр.Нови пазар, ул. "Цар Освободител" № 44

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Описани подробно в техническата спецификация, която е част от документацията на участника - достъпна на "Профила на купувача" и на интернет страницата на Възложителя: http://dgsnovipazar.dpshumen.bg/.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ във връзка с възлагане изпълнението на дейностите по “Извършване на текущо зареждане на тонер-касети през 2015г. за копирна офис техника, собственост на ТП „ДГС Нови пазар”, както следва: 1.Критерий за оценка на офертите: Икономически най-изгодна оферта 2.Методика за оценка на офертите: Комисията ще класира на първо място участника, чиято оферта е получила най-висока комплексна оценка (КО) изчислена като сбор от оценките на отделните участници, включващи трите основни показателя, при максимален брой точки от общата оценка - 100т., както следва: 2.1.Предлагана обща крайна цена (без включено ДДС) за изпълнение на услугата – (К1), където: K1 = (A:B) x 70 A – най-ниска обща крайна цена за изпълнение на услугата, от предложените от частниците в процедурата; В - Oбща крайна цена за изпълнение на услугата, предложена от оценяваният участник. 70%-тежест на критерия Максималният брой точки, който всеки участник може да получи по този показател е 70т. Забележка: Ценовите предложения на кандидатите, които надхвърлят определеният от Възложителя максимален финансов ресурс за изпълнение на прогнозните количества на услугите (за всяка обособена позиция, поотделно) се отстраняват от участие от етапа на разглеждане и оценка на „Ценовите оферти”. 2.2.Срок за изпълнение на услугата – (К2), където: К2= (С:D) x 10 С – най-кратък срок (в цели астрономически часа) за изпълнение на услугата, от предложените от участниците в процедурата; D - Срок (в цели астрономически часа) за изпълнение на услугата, предложен от оценяваният участник. 10%-тежест на критерия Максималният брой точки, който всеки участник може да получи по този показател е 10т. 2.3.Гарантиран общо минимален брой копия за всяко зареждане на тонер – (К3),където: K3 = (E:F) x 20 F – най-голям гарантиран общ брой копия на всяко едно презареждане, от предложените от участниците в процедурата ; E – гарантиран общ брой копия на всяко едно презареждане обявен от оценяваният участник. Максималният брой точки, който всеки участник може да получи по този показател е 20т. 20%-тежест на критерия 3. Класиране на кандидатите Крайното класиране на кандидатите се извършва на основа на предложената от същите ИКОНОМИЧЕСКИ НАЙ-ИЗГОДНА ОФЕРТА, по следната формула: КО = К1 + К2 + К3 КОМПЛЕКСНА ОЦЕНКА – КО Максималният брой точки, който може да получи всеки едни от участниците е 100 точки. Комисията съставя протокол, за разглеждането, оценяването и класирането на офертите, който се предава на възложителя заедно с цялата документация, събрана в хода на провеждането на процедурата.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/02/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация за поръчката, включително приложени образци на Техническо , Ценово предложение и Техническа спецификация на поръчката, може да бъде намерена на интернет сайта на "СИДП" ДП Шумен www.dpshumen.bg, Профил на купувача, http://dgsnovipazar.dpshumen.bg/.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/02/2015