Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД, бул."Пещерско шосе" № 66, За: Тенчо Василев, Тонка Димитрова, Република България, Пловдив, Тел.: 032 662930, E-mail: op@unihosp.com, Факс: 032 644058

Място/места за контакт: бул."Пещерско шосе" № 66

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.unihosp.com.

Адрес на профила на купувача: http://unihosp.prozop.com/?q=page&idd=index&porachkaid=20150211WIAp2285294.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на три броя фабрично нови синхронизирани бифазни дефибрилатори с трансторакален пейсмейкър" "Доставка на три броя фабрично нови синхронизирани бифазни дефибрилатори с трансторакален пейсмейкър"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33182100

Описание:

Дефибрилатор


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

До три броя фабрично нови синхронизирани бифазни дефибрилатори с технически характеритики съгласно Техническа спецификация на Възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертите трябва да отговарят на следните изисквания и да имат най-малко следното съдържание: 1.1. Идентификационни данни за лицето, което прави предложението с прилагане на ЕИК или на копие от регистрационен документ за създаване на юридическо лице ведно с удостоверение за актуално състояние от съответния публичен регистър в оригинал или ксерокопие, заверено от кандидата, като е положен неговия подпис, печат и гриф „Вярно с оригинала”; 1.2.Сертификат ISO 9001:2008 за участника. 1.3 Сертификат ISO 13485: 2003 за производителя; 1.3.Декларация за CE маркировка на предлаганата апаратура; 1.4.ЕС сертификат за предлаганата апаратура; 1.5. Посочване на производител, марка и модел на предлаганите апарати, придружени с инструкции за употреба на български език, с посочване, че се касае за фабрично нова апаратура. 1.6 Гаранционен срок на апаратурата - не по-малък от 24 месеца, срок за отзоваване на сервизните специалисти не по-голям от 48 часа от получаване на сигнал за повреда, а при необходимост от влагане на резервни части - до 7 дни от датата на уведомяване за възникналата повреда. 1.8 Срок за доставка - до 7 календарни дни от датата на получаване на заявка за изпълнение на договора. 1.9 Срок на валидност на офертата - не по-малък от 30 календарни дни, считано от крайната дата за подаване на офертите. 1.10 Декларация за съгласие с условията на проектодоговора - свободен текст; 2. Техническо предложение (описание) на предлаганите дефибрилатори с посочени производител, модел и технически параметри. Към техническото си предложение, участникът трябва да приложи: 2.1 Каталог/зи, брошура/и, технически паспорт/и или друг/и еквивалентен/ни документ/и, произтичащ/и от производителя или от официалния вносител на апаратите за Република България, от които да става видно съответствието на предложените от участника апарати с техническата спецификация на възложителя. Представените материали следва да са на български език, а в случаите, когато са представени документи на чужд език, същите следва да са придружени с превод на български език, направен от заклет преводач. 2.2. Декларация за съответствие на предлаганата апаратура, издадена от производителя, упълномощения му представител или нотифициран орган. Представените декларации следва да са на български език, а в случаите, когато са представени документи на чужд език, същите следва да са придружени с превод на български език, направен от заклет преводач. 3. Ценово предложение, съдържащо: 3.1 Предложена цена за изпълнение на договора с и без ДДС за един брой дефибрилатор, както и посочване на цена с и без ДДС общо за 3 броя дефибрилатори. 3.2 Предложен начин на плащане - по банков път, въз основа на издадена фактура, не по-рано от 30 дни от издаване на фактурата. Авансово плащане не се допуска. Всички документи от офертата, които не са на български език, следва да са придружени от легализиран превод на български език.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/02/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Безплатен достъп до документацията за участие е предоставен на профила на купувача. Отварянето на офертите ще бъде публично в административната сграда на УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД, град Пловдив на бул."Пещерско шосе" № 66 на 23.02.2015г. от 08:00 часа. Отварянето на офертите ще се извърши по реда на чл.68, ал.3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/02/2015