Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Болница "Лозенец", ул. "Козяк", №1, За: Григор Манчев, България 1407, София, Тел.: 02 9607270, E-mail: hq@uni-hospital.government.bg, Факс: 02 962/4771/

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.lozenetz-hospital.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=57&order_id=1.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Доставка по обособени позиции на специализирана, регистрираща хартия за работата на медицинска техника и апаратура в Болница „Лозенец””

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30197641, 30197643

Описание:

Термографична хартия
Фотокопирна хартия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

“Доставка по обособени позиции на специализирана, регистрираща хартия за работата на медицинска техника и апаратура в Болница „Лозенец””

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

38000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всеки участник следва да притежава: 1. Участниците трябва да имат внедрена система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 или еквивалентен, с обхват доставка на идентични или сходни продукти – предмет на обществената поръчка заверено от участника копие. 2. Участниците трябва да имат опит в доставката като през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, са изпълнили договори с идентичен или сходен предмет на обществената поръчка.Списък по чл.51, ал.1, т.1 от ЗОП за изпълнени доставки от участника еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка по образеца в Приложение № 4. Към списъка участниците представят доказателства за извършените доставки под формата на удостоверения, издадени от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който са публикувани информации за доставките. 3. Участниците трябва да разполагат с екип от експерти, които да изпълнят професионално и качествено поръчката, включително и специалисти, отговарящи за контрола на качеството - декларация-списък по образеца в Приложение 5. 4. Участниците трябва да докажат, че осигурят необходимите количества за целият период на договора - декларация свободен текст. 5. Участниците могат да докажат съответствието си с изискванията за технически възможности и/или квалификация с възможностите на едно или повече трети лица. В тези случаи, освен документите, определени от възложителя за доказване на съответните възможности, участникът представя доказателства, че при изпълнението на поръчката ще има на разположение ресурсите на третите лица. Третото/ите лице/а може да бъде/ат посочено/ите подизпълнител/и, свързани предприятия и други лица, независимо от правната връзка на кандидата или участника с тях. 6. Участниците могат да посочат без ограничения ползването на подизпълнители. 7. Възложителят няма право да изиска от участниците да доказват, че отговарят на определените критерии за подбор с информация и документи, които не са посочени в този раздел. 8. Участниците следва да представят предложение, което покрива напълно (100 %) посочените в Техническата спецификация (Приложение 1) минимални технически характеристики (изисквания) по всички подпозиции на обособена позиция, за която участват. 9. Възложителят ще отстранява от участие в процедурата всеки участник, който не отговаря на изисквания, посочени в настоящата документацията за участие. 10. Участниците следва да имат готовност да предоставят мостра на всеки един от оферираните артикули, в тридневен срок /при поискване/, тъй като Комисията си запазва правото да изисква мостри за оценка на съответствието им, при появила се обективна необходимост. Мострите трябва да бъдат предоставени в оригинални опаковки. Върху опаковката на мострите трябва да има обозначена обособената позиция и подпозицията за която е предложението, каталожния номер, производителя и да е поставен фирмен знак на участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/02/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в един запечатан непрозрачен плик. Документи се подписват от лицата представляващи участника или от изрично упълномощени с нотариално заверено пълномощно лица, което се прилага към офертата. Копията от документи се заверяват с “Вярно с оригинала”, подпис на представляващия и печат на участника. Неподписани и/или незаверени докумени не се считат за част от офертата на участника. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредният номер, дата и час на получаване на участника се издава входящ номер. Оферти представени след изтичане на крайния срок за получаване или в незапечатан, или скъсан плик, не се приемат и не се разглеждат. Офертите се приемат в отдел „Деловодство и архив“ на Болница „Лозенец“, гр. София, ул. „Козяк“ № 1, всеки работен ден от 08.00 до 16.30 ч. до 16.30 часа на 16.02.2015г. При писмено искане, направено до три дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, възложителят най-късно на следващия ден ще публикува в профила на купувача писмени разяснения по условията на обществената поръчка. Отварянето на офертите е публично и се извършва при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. Офертите на участниците ще бъдат отворени и разгледани в 11:00 часа на 17.02.2015г. в административната сграда на Болница „Лозенец“, ул. Козяк № 1 Допълнителна информация за изпълнение на поръчката, документацията, техническата спецификация, проекто-договор и образци на документи са публикувани на посочения интернет адрес на възложителя:http://www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=57&order_id=4 С определения за изпълнител участник се сключва писмен договор. При сключване на договора, определеният за изпълнител участник представя документи за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и Декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП, гаранция за изпълнение в размер на 0.05% от стойността на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/02/2015