Версия за печат

BG-Асеновград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение - Асеновград ЕООД, ул. Александър Стамболийски № 28, За: Трифон Кумчев - юрист, Република България 4230, Асеновград, Тел.: 0331 20456; 0331 20440, E-mail: mbal_asenovgrad@abv.bg, Факс: 0331 27146

Място/места за контакт: деловодство

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.mbal-asenovgrad.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Комплексна дейност по събиране, транспортиране, обезвреждане или унищожаване на болничните отпадъци на „МБАЛ-Асеновград ЕООД

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90000000

Описание:

Услуги, свързани с отпадъчните води, битовите отпадъци, чистотата и околната среда


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Отпадъци, чието събиране и обезвреждане е обект на специални изисквания с оглед предотвратяване на инфекции – 12 тона; Телесни части и органи, вкл. банки кръв и кръвни продукти - 100 килограма.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

27000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Асеновград

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Разрешения по чл. 37 от Закона за управление на отпадъци или комплексно разрешително, издадено по реда на глава седма, раздел ІІ от Закона за опазване на околната среда. 2. Информация за броя и вида на транспортните средства, пригодени за превоз на опасни болнични отпадъци; 3. Информация за количествата чували и контейнери и тяхната вместимост, придружено от подробно описание; 4. При липса на собствен инсенератор - сключен договор за ползване на инсенератор. 5. Срок на договора - 1 година.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/02/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите ведно с придружаващите документи да се представят в непрозрачен плик в деловодството на МБАЛ - Асеновград. На плика да бъде посочен адрес и телефон за кореспонденция. На пликовете се поставя входящ № и дата при получаване.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/02/2015