Версия за печат

BG-Пазарджик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"МБАЛ Пазарджик" АД, ул. Болнична 15, За: Владимир Томов, България 4400, Пазарджик, Тел.: 034 408603, E-mail: mbal_pz_op@abv.bg, Факс: 034 408766

Място/места за контакт: Владимир Томов

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mbal-pz.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbal-pz.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“ Сервизно следгаранционно обслужване на автомобилите, стопанисвани от „МБАЛ Пазарджик” АД” - 2015 – 2016 г. Срок за изпълнение на обществената поръчка: в срок от две години, считано от датата на сключване на договора за възлагането на обществената поръчка .

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50112000

Описание:

Услуги по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Периодично техническо обслужване, включващо профилактика, диагностика, регулиране, текущ ремонт, осигуряване на резервни части съгласно нуждите на Възложителя . Посочените в спецификацията услуги са прогнозни и Възложителя при необходимост може възложи и други видове ремонти на повредените системи. Възложителят прилага списък с автомобилите, които ще бъдат обслужвани.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Автосервизът на Изпълнителя

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците следва да представят: - Фирмени данни за участника – по образец Данни и доказателства за удостоверяване на следните минимални изисквания : - Автосервизът да е разположен в рамките или до 500 метра извън рамките на град Пазарджик с минимум площ от 300 кв. метра. - Да разполага с минимум 3 броя двуколонни подемници , един четириколонен подемник , с обособен пункт за смяна на масла и филтри, както и с компютърен стенд за реглаж на преден и заден мост. - В сервиза да се извършват следните услуги : диагностика, ремонт и реглаж на преден и заден мост; проверка на състоянието на акумулатора; автотинекеджийски услуги; смяна на ангренажни ремъци и ролки; проверка на хидравличната система; проверка на светлините; ремонт на двигатели, диференциали и скоростни кутии; рециклиране на хидравлични помпи; рейки, карета и кардани; ремонт на ходова част; смяна на съединители; диагностика на инжекционни и дизелови автомобили, ремонт и обслужване на динама и стартери. Автосервизът да разполага и с магазин за авточасти , в който да се предлагат богата гама от авточасти и масла, който да осигури доставката и монтажа на нови, неупотребявани резервни части. Да разполага с минимум пет души персонал, зает в техническото обслужване – доказателства за квалификация . - Образец Техническо предложение - Образец Ценова оферта Технически условия за изпълнение на обществената поръчка: Всеки кандидат може да представи само едно предложение, включващо изпълнението на всички номенклатурни единици от Техническа спецификация и Ценовата оферта - ОБРАЗЕЦ. Частични предложения няма да бъдат разглеждани.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показатели: - цена ( Ц ) – 60 т ; - Гаранционен срок на извършените услуги ( Г ) – 30 т. - за извършените дейности и вложените резервни части. Предложеният гаранционен срок не може да бъде по- малък от три месеца; - Срок за приемане на автомобила в сервиз ( П ) – 5 т. – предложеният срок не може да бъде по – дълъг от 300 минути ; - Срок за извършване на диагностика след приемане на автомобила ( Д ) – 5 т. предложеният срок не може да бъде по – дълъг от 48 часа ; Показателят Цена се определя , като се оценява общата стойност на поръчката . Методиката за оценяване е : Ц мин. (най-ниска предложена цена) Ц = ____________________________________ Х 60 Ц предл. (цена, предложена от участника) Г = Гаранционен срок на извършените услуги Г предл. ( гаранционен срок предложенен от участника ) Г = ____________________________________ Х 30 Г макс. ( максимален предложен гаранционен срок ) П = Срок за приемане на автомобила в сервиз П мин. ( най-малко време за прием на автомобил ) П = ____________________________________ Х 5 П предл. (време за прием на автомобил предложено от участника) Д = Срок за извършване на диагностика след приемане на автомобила Д мин. (най-малко време за диагностика на автомобил ) Д = ____________________________________ Х 5 Д предл. (време за диагностика предложено от участника) Комплексна оценка ( К ) = Ц + Г + П + Д - сбор от оценките на всеки един от показателите . На база крайните оценки участниците се класират по низходящ ред, като на първо място се класира офертата с най-висока крайна оценка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/02/2015 10:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата да е представена в запечатан непрозрачен плик, върху който се отбелязва участникът, предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност – факс и електронен адрес. Офертата се представя от кандидата или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка на адрес : „МБАЛ Пазарджик” АД , гр. Пазарджик, ул. Болнична 15 , Деловодство. Офертата трябва да съдържа всички посочени от Възложителя изисквания. Източник на финансиране – приходи от НЗОК и собствени приходи Срок за подаване на оферти – 12,02,2015г. 10,00 ч Публичното отваряне на получените оферти ще се състои на 13,02,2015 г. от 09:00 часа в „МБАЛ Пазарджик” АД , гр. Пазарджик, Деканат, на което могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. На интернет адрес mbal-pz.com на Възложителя в Профила на купувача се намират : 1. Публична покана 2. Описание на поръчката 3. Техническа спецификация 4. Данни за участника – по образец 5. Техническа оферта – образец 6. Ценова оферта- образец 7. Проект на договор

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/02/2015