Версия за печат

BG-Пловдив

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Университет по хранителни технологии Пловдив, бул. "Марица" 26, За: инж. Володя Николов Каменов - пом. ректор, България 4002, Пловдив, Тел.: 032 643005, E-mail: rektor@_uft-plovdiv.bg, Факс: 032 644102

Място/места за контакт: бул. "Марица" 26

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.uft-plovdiv.bg.

Адрес на профила на купувача: http://uft-plovdiv.bg/?act=show_page&id=1092.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на горива чрез зареждане на моторните превозни средства на Университета по хранителни технологии Пловдив с електронни карти за безналично плащане.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09100000

Описание:

Горива


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Горива(дизелово гориво и бензин А-95 Н) за МПС на УХТ Пловдив за срок от две години

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

На всички бензиностанции на изпълнителя на територията на област Пловдив и в страната.

NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Качеството на горивата трябва да отговаря на критериите в „Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина на техния контрол”, приета с ПМС № 156 от 2003 год. и на Българския държавен стандарт. Изпълнителят трябва е лицензиран за търговия с автомобилни горива и да разполага с изградена търговска мрежа(бензиностанции) в страната и поне пет бензиностанции на територията на град Пловдив и област Пловдив с денонощен режим на работа, снабдени с постерминални устройства за безкасови плащания и отчитане на продажбите и със записващи камери. Зарежда се с карти за безналично плащане. Изпълнителят представя сертификат за качество на горивата, издаден от производителя. Носи отговорност за доставени продукти, които не отговарят на българските стандарти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/02/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Приложенията към публичната покана ( Документация, съдържаща изискванията за изпълнение на поръчката, проект на договор, образци на техническо и ценово предложения, декларации и др. необходими документи за участие) са публикувани на посочения в раздел I от настоящата покана адрес на профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/02/2015