Версия за печат

BG-Исперих

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Исперих, Ул. "Дунав" №2, За: Айлин Шукрива - Началник оотдел "АПООП", РБ 7400, Исперих, Тел.: 08431 2178, E-mail: op_isperih@abv.bg, Факс: 08431 4712

Място/места за контакт: Община Исперих

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.isperih.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.isperih.bg/obporachki/tekushti.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Неотложни възтановителни работи на ЦДГ "Момина сълза" с. Райнино, община Исперих изразяващи се във възтановяване на покрива, външни работи и отстраняване на вътрешни дефекти по сградата.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000, 45261100, 45453100

Описание:

Строителни и монтажни работи
Строителни и монтажни работи на покривни конструкции
Строителни работи по възстановяване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Неотложни възтановителни работи на ЦДГ "Момина сълза" с. Райнино, община Исперих изразяващи се във възтановяване на покрива, външни работи и отстраняване на вътрешни дефекти по сградата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

82361 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦДГ "Момина сълза" с. Райнино

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания: Участникът да е вписан в ЦПР на строителя за обекти пета категория по смисъла на чл. 137, ал. 1, т. 5, буква "а" от ЗУТ, и да притежава удостоверение за тях, съгласно Закона за камарата на строителите или съответен регистър на държава членка на Европейския съюз, или еквивалентен документ на друга държава страна по Споразумението за Европейско икономическо пространство, с обхват на дейностите съответстващи на изпълнение на строежи пета категория.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Изборът на изпълнител по настоящата процедура, ще се определи по критерий „икономически най-изгодна оферта”. Икономически най-изгодна оферта за Възложителя е офертата получила най-висока комплексна оценка (КО) от максимално възможни 100 (сто) точки, като сума от индивидуалните оценки по отделните показатели, изчислени по следната формула: КО= Т1+Т2 1. Показател 1 - Цена на поръчката (Т1)-максимална възможна оценка 50т. Оценката по критерия ще се изчислява на база предложената от участниците обща цена за изпълнение на СМР по следната формула: Т1= Сц min / Сц п х 50, където: Сц min – най-ниска предложена цена, от всички предложени стойности за изпълнение на поръчката на допуснатите до участие оферти; Сц п – предложената от участника обща цена; 50 – максимален брой точки за критерия; Т1 – точки, които получава участника по оценявания критерий. 2. Показател 2 - Срок на изпълнение (Т2) - максимална възможна оценка 50 т. Оценката на офертата по критерия ще се изчислява на база предложеният от участниците срок за изпълнение в календарни дни, по следната формула: Т2=Сс min / Сс n х 50, където: Сс min – най-кратък предложен срок, от всички предложени срокове за изпълнение на поръчката на допуснатите до участие оферти; Сс п – предложения от участника срок; 50 – максимален брой точки за критерия; Т2 – точките, които получава участникът по оценявания критерий.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/02/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

В офертата си участникът следва да представи: 1.Представяне на участника; 2. Декларация по чл. 47, ал.9 от ЗОП; 3. Декларация по чл.55, ал.7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП; 4. Техническо предложение; 5. Документ удостоверяващ, че Участникът е вписан в ЦПРС и талон към него за обекти пета категория; 6. Ценово предложение; Начин на финансиране: ПМС №367 от 06.11.2014г. Офертата се подава в запечатан непрозрачен плик, с надпис: "Оферта за участие процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана с предмет: "Неотложни възтановителни работи на ЦДГ "Момина сълза" с. Райнино, община Исперих", име на участника, пълен адрес за кореспонденция - улица, номер, град, код, държава, лице за контакт, телефон, факс и електронен адрес. Офертите се разглеждат по реда на тяхното постъпване от назначена комисия, която съставя протокол от своята работа, съгласно чл.101г от ЗОП. Резултатите от оценяването ще бъдат обявени в раздел « Профил на купувача -Обществени поръчки» на официалния сайт на Община Исперих.С класирания на първо място и определен за изпълнител участник, възложителят сключва писмен договор. Договорът с определения изпълнител ще се сключи след утвърждаване на протокола за работа на длъжностните лица от Възложителя. Преди подписване на договор, участникът, определен за изпълнител, следва да представи свидетелство за съдимост на представляващия/щите дружеството и декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. Образците, проекта на договора, техническата спецификация, обяснителната записка и подробната КС са публикувани на Профила на купувача на Община Исперих. Офертите се представят в деловодството на Община Исперих от участника или от упълномощено от него лице, лично или по пощата (куриер) с обратна разписка на адрес: гр. Исперих, пк 7400, ул. "Дунав" № 2, Център за информационно обслужване. Дата на отваряне на офертите - 06.02.2015г. от 08:30 часа в Заседателната зала на Община Исперих, ул. "Дунав" № 2 ет. 1, при условията на чл. 68, ал.3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/02/2015