Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Областна администрация Благоевград, пл."Георги Измирлиев" № 9, За: Живка Юрукова, България 2700, Благоевград, Тел.: 0887 404568, E-mail: Info@bl.government.bg, Факс: 073 881403

Място/места за контакт: Областна администрация Благоевград

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.bl.government.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществената поръчка е с четири отделно обособени позиции: Обособена позиция №1 – „Осигуряване на сметопочистване, сметосъбиране, сметоизвозване, зимно почистване и поддържане на зелената система за 2015 г. в зоната на ГКПП Кулата, общ. Петрич”; Обособена позиция №2 – „Осигуряване на сметопочистване, сметосъбиране, сметоизвозване, зимно почистване и поддържане на зелената система за 2015 г. в зоната на ГКПП Златарево, общ. Петрич”; Обособена позиция №3 – „Осигуряване на сметопочистване, сметосъбиране, зимно почистване и поддържане на зелената система за 2015 г. в зоната на ГКПП Илинден, общ. Хаджидимово”. Обособена позиция №4 – „Осигуряване на сметопочистване, сметосъбиране, зимно почистване и поддържане на зелената система за 2015 г. в ГКПП Станке Лисичково, общ. Благоевград”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90000000 (FC02, FC03)

Описание:

Услуги, свързани с отпадъчните води, битовите отпадъци, чистотата и околната среда (За отпадъци , За битови отпадъци )


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60600 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ГКПП "Кулата" и ГКПП "Златарево", общ Петрич, ГКПП "Илинден" общ.Хаджидимово и ГКПП Ст.Лисичково" общ. Благоевград

NUTS:

BG41

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изпълнение на поръчката, следва да се извършват дейности: по почистване на сняг, събиране, транспортиране и депониране на битови отпадъци; поддържане на зелената система, включително косене на тревата, извозване на окосената трева, резитба на декоративни храсти; машинно миене; зимно почистване на улици, алеи и паркинги,включително и трасето на републиканската инфраструктура; почистване, ръчно и машинно метене в зоната на ГКПП; събиране, транспортиране и депониране на отпадъците, измиване, дезинфекциране и поддържане на чистотата в тоалетните за обществено ползване, осигуряване на консумативи /тоалетна хартия, сапун, препарати за почистване и дезинфекция на тоалетните, вода/, извършване на дребен текущ ремонт на ел. и ВиК инсталацията в помещенията, упражняване контрол на ползването с цел недопускане на умишлено увреждане и кражби на територията на ГКПП Кулата, община Петрич, ГКПП Златарево, община Петрич, ГКПП Илинден, общ. Хаджидимово и ГКПП Станке Лисичково, общ. Благоевград. Сметоизвозването, транспортирането и депонирането на отпадъци не са включени в дейностите на ГКПП Станке Лисичково, общ Благоевград и ГКПП Илинден, общ Хаджидимово.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/02/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Деловодството на Областна администрация Благоевград, адрес: Благоевград," пл.Г.Измирлиев" №9

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/02/2015