Версия за печат

BG-Шумен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса - Шумен, ул. "Цар Освободител" №102, За: д-р Йорданка Величкова Пенкова, България 9700, Шумен, Тел.: 054 850085, E-mail: shumen@nhif.bg, Факс: 054 850069

Място/места за контакт: РЗОК гр.Шумен

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/675.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на услуги по комплексно измиване и почистване на служебните автомобили на РЗОК - Шумен

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90917000

Описание:

Услуги по почистване на превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

-Външно измиване на автомобил- до 2 броя месечно за един автомобил; -Комплексно измиване на автомобил- до 2 броя месечно за един автомобил; -Измиване на двигател-1 брой годишно за един автомобил; -Пране на тапицерия-1 брой годишно за един автомобил. Обща численост на автомобилите на РЗОК-Шумен: два броя леки автомобила. Числеността се коригира съобразно броя на автомобилите в движение.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Автомивка на изпълнителя на територията на гр. Шумен

NUTS:

BG333

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Услугите предмет на поръчката да се извършват в съответствие с всички нормативни и технически изисквания за извършването им. 2.Външно измиване на автомобил – до 2 броя месечно за един автомобил, включващо почистване с препарат на джанти и тасове от замърсявания с феродо, ръчно-безконтактно измиване с водоструйка и измиващ препарат на целия автомобил, издухване на останалата вода от огледалата и фалцовете на автомобила със сгъстен въздух, почистване на касите на вратите и багажника, консервиране на гумите на автомобила. 3.Комплексно почистване на автомобила – до 2 броя месечно за един автомобил, включващо - описаното по-горе външно измиване и вътрешно почистване, включващо: пране на стелките, изсмукване в дълбочина с прахосмукачка на седалките и пода, почистване на праха от повърхности и детайли в купето на автомобила, почистване на стъклата, почистване на праговете и консервация. 4.Измиване на двигател се извършва 1 път годишно за всеки лек автомобил. 5.Пране на тапицерия се извършва 1 път годишно за всеки лек автомобил. 6.Услугите предмет на поръчката се извършват със собствени на изпълнителя качествени материали и консумативи, притежаващи всички необходими сертификати, съгласно действащата нормативна уредба. 7.Срок за приемане на автомобил за почистване и измиване – до 30 минути след пристигане на територията на автомивката. 8.Автомивката да е с местонахождение на територията на гр.Шумен. 9.Да се съставя месечен отчет за извършените услуги през съответният месец, като след извършване на всяка услуга да се попълва отчета и да се подписва от представител на изпълнителя и шофьора на съответния автомобил.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/01/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие в процедурата се получава от интернет страницата на НЗОК http://www.nhif.bg, рубрика „Профил на купувача”, подрубрика „Профил на купувача на 28 РЗОК”, подрубрика „27 РЗОК Шумен”, подрубрика "Публични покани". Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик всеки работен ден от 8.30 до 17.00 часа до обявения срок в деловодството на РЗОК Шумен, ул. „Цар Освободител” № 102 от кандидата или от упълномощен от него представител - лично, или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Отварянето на офертите ще се извърши на 28.01.2015г. от 14.00 часа в сградата на РЗОК – Шумен, ул. „Цар Освободител“ № 102, етаж 2, заседателна зала. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/01/2015