Версия за печат

BG-Гълъбово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Гълъбово, бул. "Република" № 48, За: Димитър Василев - Зам.Кмет на Община Гълъбово, РБългария 6280, Гълъбово, Тел.: 0418 68901, E-mail: d_vasilev1@abv.bg, Факс: 0418 64194

Място/места за контакт: Община Гълъбово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.galabovo.org.

Адрес на профила на купувача: http://galabovo.org/porychki/555.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Периодични ежедневни доставки на готови ястия, специфицирани по вид и единични цени, съгласно утвърдено примерно меню по Национална програма на МТСП „Обществена трапезария”, съгласно Договор № РД 04-561/29.12.2014 г. между Община гълъбово като изпълнител и Фонд "Социална закрила" гр.София, като възложител

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15000000

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно приложено утвърдено меню по Национална програма на МТСП „Обществена трапезария” и сключен договор между Община Гълъбово и Фонд "Социална закрила" . Посочената прогнозна стойност е без включено ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Гълъбово

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Готовите ястия по видове се доставят ежедневно франко склада на СОУ "Васил Левски" гр.Гълъбово в топло състояние, в специални съдове и опаковки. Доставките следва да са в пълно съответствие с утвърденото примерно меню по Национална програма на МТСП "Обществена трапезария". Изпълнителят доставя храна за 103 бенефициента от 01.01.2015 г. до 30.04.2015 г. в рамките на общо 82 дни по 2 лева за един ден, съгласно договор между Община Гълъбово и Фонд "Социална закрила".При реализирани икономии изпълнителят може да предоставя и десерт, без да се променя броя на дните и бенефициентите, ползващи услугата Офертата на участника трябва да съдържа: 1. Административни сведения за участника - по образец;2. Техническо предложение - по образец; 3. Ценова оферта - по образец с предлагани единични цени с ДДС на видовете готови ястия, посочени в примерното меню; 4.Посочване на ЕИК, БУЛСТАТ и/или друга информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен; 5.Списък на документите, съдържащи се в офертата; 6. Декларация за срока на валидност на офертата, който да не е по-дълъг от 60 календарни дни от крайния срок за подаване на оферти; 7. Декларация за приемане на клаузите на проекто – договора – по образец; 8.Парафиран проекто-договор.; 9.Валидни санитарни разрешителни, съгласно изискванията на Агенцията по храните - Удостоверение за регистрация на обект за търговия.; 10. Описание на техническото оборудване, база и транспорт, с който ще се изпълнява поръчката.; 11.Декларация за участие на подизпълнител – по образец Поръчката да бъде извършена за срок от 82 дни, считано от 01.01.2015 г. до 30.04.2015 г. Офертата с документите следва да бъде представена в запечатан непрозрачен плик, като върху плика е необходимо да се посочи предмета на поръчката и подателя, а ценовата оферта да бъде поставена в плика с документите, в отделен запечатан плик с надпис "Ценова оферта". Офертите се подават в деловодството на Община Гълъбово - Партерен етаж.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/01/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Неразделна част от поканата са :Общи условия;Техническа спецификация.; Административни сведения за участника - Образец 1; Ценова оферта - Образец 2; Техническо предложение - Образец 3; Декларация за приемане на клаузите на проекто – договора – по образец; Парафиран проекто-договор.; Декларация за участие на подизпълнител – по образец Същите се намират на посочения адрес на профила на купувача. Поръчката да бъде извършена за срок от 82 дни, считано от 01.01.2015 г. до 30.04.2015 г. Офертата с документите следва да бъде представена в запечатан непрозрачен плик, като върху плика е необходимо да се посочи предмета на поръчката и подателя, а ценовата оферта да бъде поставена в плика с документите, в отделен запечатан плик с надпис "Ценова оферта". Офертите се подават в деловодството на Община Гълъбово - Партерен етаж. Забележка: В случай, че договорът с Фонд "Социална закрила" бъде продължен след 30.04.2015 г. по съответната социална услуга "Обществена трапезария" ще бъде сключено допълнително споразумение със съответния изпълнител.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/01/2015