Версия за печат

BG-Ловеч

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение "Проф.д-р Параскев Стоянов" АД - Ловеч, ул. "Съйко Съев" № 27, За: д-р Донка Пенчева Минкова - прокурист, Таня Хинкова - икономист, ОП, Република България 5500, Ловеч, Тел.: 068 667250, E-mail: mbal_lovech@abv.bg, Факс: 068 603371

Място/места за контакт: гр. Ловеч, ул. "Съйко Съев" № 27

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.mbal-lovech.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbal-lovech.com/proceduri.htm.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Настоящата процедура е за избор на изпълнител за извършване на услугата по извършване на всички необходими дейности по събиране, транспортиране и унищожаване на опасни отпадъци: 1.Употребени остри предмети /игли и спринцовки, остриета на скалпели, бръсначи, замърсени с физиологични и патологични секрети/. Марли, бинтове, тампони, използвани консумативи за еднократна употреба и материали замърсени с физиологични и патологични секрети и екскрети, бактериални култури 2.Телесни течности и органи, генерирани от патологоанатомична дейност и оперативни интервенции - ампутирани крайници, отстранени органи и части от тях, плаценти, фетуси и други, банки за кръв и кръвни продукти за нуждите на МБАЛ “Проф. д-р Параскев Стоянов” АД–гр.Ловеч”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90524400

Описание:

Услуги по събиране, извозване и отстраняване на отпадъци от болници


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

2.1.Употребени остри предмети /игли и спринцовки, остриета на скалпели, бръсначи, замърсени с физиологични и патологични секрети/. Марли, бинтове, тампони, използвани консумативи за еднократна употреба и материали замърсени с физиологични и патологични секрети и екскрети, бактериални култури - около 13 000 кг. 2.2.Телесни течности и органи, генерирани от патологоанатомична дейност и оперативни интервенции - ампутирани крайници, отстранени органи и части от тях, плаценти, фетуси и други, банки за кръв и кръвни продукти – около 1 000 кг. Крайната цена в лева за 1/един/ килограм отпадъци без ДДС да не е повече от 2.25 лева.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

31500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МБАЛ АД, гр.Ловеч, ул."Съйко Съев"27

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от участника. 2.Представяне на участника . 3.Заверено от участника копие на разрешение за извършване на дейности по третиране на отпадъците (съобразено с предмета на поръчката) по чл.35 от Закона за управление на отпадъците. 4.Нотариално заверено пълномощно, когато документите се подписват от лице различно от представляващия. 5.Определеният за изпълнител кандидат трябва да осигури за своя сметка контейнери, за временно безвъзмездно ползване по време на договора, със следните вместимост и количества: 60 литра – 110 броя 12 литра – 80 броя 7 литра – 80 броя 5 литра – 50 броя 1.5 литра – 10 броя 0,600 литра – 20 броя които ще бъдат разположени на територията на МБАЛ АД гр.Ловеч. 6.Контейнерите с вместимост 0.600 л. , 1.5 л., 5 л. , 7 л. и 12 л. трябва да притежават вградено устройство за отстраняване на иглите от спринцовките. 7.Други посочени в приложението към публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/01/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят предоставя пълен достъп до публичната покана и приложенията към нея на своя Профил на купувача на интернет адрес: http://www.mbal-lovech.com/, Профил на купувача, Публични покани, съответната покана. Документацията за участие е безплатна. Информация за датата, часа и мястото на теглене на жребий по чл. 71, ал. 5 от ЗОП (ако има основание за това) ще се публикува на Профила на купувача на Възложителя, на Интернет адрес: www.mbal-lovech.com, Профил на купувача, Публични покани, съответната покана. 1.Изисквания за попълване на оферта. 1.1.Разходи по участие - разходите по изработването на офертата са за сметка на участника в процедурата. Участникът не може да има претенции по направените от него разходи, включително и при некласиране. 1.2.Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика с офертата се посочва предмета на поръчката,наименование на участника, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес. 1.3.Офертите се представят в предвидения от Възложителя срок в поканата от участника или упълномощен от него представител или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка (респ. чрез куриерска служба), в стая №27 /икономист, общ.поръчки/ , за сметка на участника. 1.4.Срок на валидност на офертата (включително Техническо предложение и Ценово предложение) е 90 календарни дни, считано от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. 1.5.Срок за представяне на офертите - съгласно поканата за участие. 1.6. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредният номер, датата и часът на получаването и посочените данни се записват във входящия регистър, за което на приносителя се издава документ. 1.7.Не се приемат и незабавно се връщат оферти, които са получени след изтичане на крайния срок за подаването им, както и такива, които са в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър. Не се допускат до участие оферти, които не отговарят на изискванията и условията на Възложителя. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Публичното отваряне на офертите ще се извърши на 02.02.2015год. от 10:00 ч. в сградата на МБАЛ АД - гр.Ловеч на адрес - гр.Ловеч, ул."Съйко Съев" №27, Библиотека. 2. Срок за изпълнение на поръчката - с участника определен за изпълнител ще бъде сключен договор със срок на действие 12 /дванадесет/ месеца считано от датата на влизане в сила на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/01/2015