Версия за печат

BG-Свищов

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и Каназалиция - Свищов ЕАД, ул. "Хемус", № 41, За: Габриела Петкова, Р. България 5250, Свищов, Тел.: 0631 60191, E-mail: vik@svishtov.com, Факс: 0631 60181

Място/места за контакт: Водоснабдяване и Каназалиция - Свищов ЕАД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vik.svishtov.com/.

Адрес на профила на купувача: http://vik.svishtov.com/?pg=/orders/inv/2.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на аварийни скоби за нуждите на "В и К - Свищов" ЕАД

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44163210

Описание:

Стегателни скоби за тръби


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предметът и обемът на поръчката са посочени в документацията за участие в поръчката, която е достъпна на интернет адреса на Възложителя: http://vik.svishtov.com/?pg=/orders/inv/2. Посоченото количество е прогнозно и ориентировъчно и не обзързва Бъзложителя със закупуване в пълен обем.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

45000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

франко скалада на Възложителя, гр. Свищов, ул. "Хемус", № 41

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За доказване на техническите си възможности и квалификации участниците следва да преставят: - Сертификати, издадени от акредитирани институции или агенции за управление на качеството на производителя - Сертификат по EN ISO 9001:2008 на производителя или еквивалент. Ако документът е издаден на чужд език, да се представи копие от него заверено с гриф „ Вярно с оригинала ”, подпис и печат на кандидата – комплект с официален превод на български език . - Сертификат за съответствие на изделията, посочени в предмета на настоящата обществена поръчка по БДС- ЕН 14525 или еквивалентен с предмет на настоящата обществена поръчка, издаден от фирма, оторизирана от МРРБ съгласно Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на строителните продукти. - Декларация за съответствие на изделията, посочени в предмета на настоящата обществена поръчка въз основа на издаден сертификат на лице, получило разрешение от МРРБ. - Санитарно разрешително /хигиенна оценка/ с одобрена техническа спецификация на изделията, посочени в предмета на настоящата обществена поръчка. - Документи, че участниците са производители, преки вносители или оторизирани дистрибутори на изделията обект на настоящата обществена поръчка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/01/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на всеки един кандидат за изпълнител трябва да отговаря Офертата на всеки един кандидат за изпълнител трябва да отговаря на нормативната уредба посочена в глава Осма "а" от ЗОП. Допълнителна информация и документация за участие, съдържаща образци и документи, които са неразделна част от настоящата обществена поръчка, възлагана чрез публична покана са публикувани на интернет адреса на "В и К - Свищов" ЕАД в Профила на купувача, радел: Публични покани. Участниците могат да подават оферти всеки работен ден в посоченият срок в Административната сграда на дружеството. Офертите на фирмите кандидати за изпълнители ще бъдат отворени на 26.01.2015 от 13 : 30 ч. в Административната сграда на дружеството , Заседателна зала , ет. 2. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/01/2015