Версия за печат

BG-гр. Тервел

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ТЕРВЕЛ" към ДП" СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ" Шумен, обл. Добрич, общ. Тервел, гр. Тервел, ул. Св.Св. Кирил и Методий № 10, За: Димитър Жеков- ръководител счетоводен отдел, Република България 9450, гр. Тервел, Тел.: 05751 2271, E-mail: dlstervel@gmail.com, Факс: 05751 2024

Място/места за контакт: ТП "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ТЕРВЕЛ" към ДП" СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ" Шумен

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dlstervel.dpshumen.bg.

Адрес на профила на купувача: http://dlstervel.dpshumen.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Застраховка "Гражданска отговорност" за нанесени имуществени и неимуществени вреди на трети лица, във връзка с използването на огнестрелно оръжие от 20 бр. служители на възложителя."

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66516400

Описание:

Застраховка "Обща гражданска отговорност"


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

за 48 щатни слувители

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТП „ДЛС Тервел” гр. Тервел, ул. " Св.Св. Кирил и Методий" № 10

NUTS:

BG33

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Обект на застраховката е гражданската отговорност при притежаване и ползване на огнестрелно оръжие от служители на възложителя, при осъществяване на охранителна дейност, или при ловуване, за възникнали искове за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица при или по повод ползването на огнестрелно оръжие, съгласно действащото законодателство. Лимит на отговорността за едно събитие - не по-малко от 10 000 лева, и агрегатен лимит не по-малко от 20 000 лева Застраховани лица - 20 /двадесет/ служители на възложителя, ползващи огнестрелно оръжие за охрана и при ловуване. Покрити рискове Опасността от възникване на виновна отговорност на застрахования за причинени вреди на трети лица: смърт, трайна и временна загуба на трудоспособност причинени от злополука; пълна и частична загуба на движими или недвижими имущества;както и разходите, които застрахованият е направил за ограничаване на вредите, когато е действал с необходимата за случая грижа, дори ако усилията му са безуспешни. Период на застраховката Застрахователният договор се сключва за срок от една година. Плащане на застрахователна премия Застрахователната премия се заплаща в брой или по банков път, еднократно или разсрочено по договореност. Изплащане на щети Застрахователят изплаща застрахователно обезщетение при предявена писмена претенция и въз основа на: -влязло в сила съдебно решение срещу застрахования, ако същото е постановено с участието на ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ; -постигнато писмено споразумение между страните по застрахователния договор и увреденото лице. Обезщетението се изплаща на увреденото лице или на застрахования, когато със знанието и съгласието на застрахователя, той е удовлетворил претенциите на увреденото лице. Обезщетението се определя от комисия на застрахователя или по съдебен ред. Застрахователят изплаща застрахователното обезщетение в срок от 15 /петнадесет/ дни след получаване на всички необходими документи свързани с установяване на събитието и размера на вредите.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/01/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок на договора - една година Срок на валидност на офертите - не по-малък от 30 календарни дни от крайния срок за представяне на оферти; Място на подаване на офертите - гр.Тервел,обл. Добрич, ул. « Св. Св. Кирил и Методий» № 10 Дата, час и място на отваряне на офертите - 11,00 ч. на 23.01.2015 г. на адрес гр.Тервел,обл. Добрич, ул. « Св. Св. Кирил и Методий» № 10 Адрес на „Профила на купувача” http://dlstervel.dpshumen.bg Участниците следва да представят с офертата си следните документи: № Наименование на документа • Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника (по образеца към документацията) Документи за представяне на участника и подизпълнителите • Информация за представяне на участника с приложена Декларация по чл.47, ал.9 от ЗОП • Декларация за упражняване на професионална дейност по чл.49, ал.1 и ал.2 от ЗОП Документи за доказване допустимостта на участника и подизпълнителите • Копия на Лицензи и разрешителни даващи право да се извършва дейността предмет на поръчката (ако за дейността е установен лицензионен / разрешителен режим съгласно действащата нормативна уредба на страната) • Нотариално заверено пълномощно на лицата, подписали офертата, в случай че нямат представителни функции, съгласно удостоверение за актуално състояние • Декларация по чл.56, ал.1, т.6 от ЗОП (по образеца към документацията). • Декларация, че участникът приема условията на проекто-договора по чл.56, ал.1, т.12 от ЗОП (по образеца към документацията). • Декларация, по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици • Попълнен Образец на „Предложение за изпълнение на поръчката” • Попълнен Образец “Ценово предловение”

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/01/2015