Версия за печат

BG-Раднево

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Мини Марица - изток" ЕАД, ул. "Георги Димитров" №13, За: Виолета Тотева – експерт търговия /Живко Желев – инженер инвеститорски контрол част ЕЛ и А, отдел «Инвестиции», България 6260, Раднево, Тел.: 0417 83305/3023/; 0417 83305/3669/, E-mail: v_toteva@marica-iztok.com, Факс: 0417 83363

Място/места за контакт: отдел „Търговски”, отдел „Инвестиции”

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.marica-iztok.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.marica-iztok.com/bg/public_kof.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Избор на лицензирана фирма за консултант за оценяване съответствието на инвестиционните проекти,упражняване на строителен надзор и изготвяне на технически паспорт на обект: Ел. провод 110 кV „Староселец“ – реконструкция и подмяна на проводника с 400 мм2 от стълб №23 до подстанция „3-ти март“ - (рег.№ 171/2014 г.- ПП). Категорията на строежа е втора, съгласно чл.137, ал.1, т.2 буква »б» от ЗУТ, във връзка с чл. 4, ал.2, т.1 от Наредба №1 от 30.07.2003 г. за номенклатурата на видовете строежи.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71521000

Описание:

Строителен надзор по време на строителството


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

територията на Възложителя

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Срок за изпълнение на поръчката се отчита от датата на протокола за предаване на всички необходими проекти и документи от Възложителя на Изпълнителя до получаване на разрешение за ползване на строежа, но не по - късно от четири години от датата на сключване на договор за възлагане на обществената поръчка. 2. Начин на фактуриране и плащане: Разплащането ще се извършва по банков път, както следва: до 30 дни от датата на издаване на фактура от Изпълнителя, както следва: а) за оценяване на съответствието на ИП - на база получено Разрешение за строеж, съгласно чл.142 от ЗУТ; б) за извършване на строителен надзор в строителството - на база получено Разрешение за ползване, съгласно Наредба №2/31.07.2003 г. към ЗУТ. 3. Други изисквания: В техническата си оферта участниците представят заверено от тях копие на валиден към момента на подаване на офертата Лиценз по чл.166, ал.2 от ЗУТ, издаден от МРРБ. 4. Гаранционния срок на строителния надзор по време на строителството е 8 години, в съответствие с минималните гаранционни срокове определени в чл.20, ал. 4 от Наредба №2 към ЗУТ за въвеждане в експлоатация на строежите към ЗУТ. 5. Не се позволява в офертата на участника да се представя повече от един вариант за изпълнение на поръчката. 6.Съгласно ЗУТ, консултантът: не може да сключва договор за строителен надзор за строежи, за които той или наети от него по трудово правоотношение физически лица са строители и /или доставчици на машини, съоръжения, технологично оборудване, като и свързаните с тях лица по смисъла на ТЗ. не може да сключва договор за оценяване на съответствието на проекта на строежи, за които той или наети от него по трудово правоотношение физически лица са проектанти и/или строители, и/или доставчици на машини, съоръжения, технологично оборудване, като и свързаните с тях лица по смисъла на ТЗ. Съгласно чл. 167 от ЗУТ членовете на органите на управление на юридическото лице или едноличния търговец, както и наетите от тях по трудов или друг договор физически лица, трябва да са специалисти със завършено висше образование с образователно-квалификационна степен “магистър”, имат най-малко 5 години стаж по специалността (а не в проектирането или строителството), не са допуснали и и/или извършили системни нарушения по този закон и нормативните актове по прилагането му. В техническата оферта участникът трябва да декларира, че е спазил тези законови изисквания. 7. При сключване на договор, определеният изпълнител представя копие на валидна застрахователна полица, съгласно чл.171 от ЗУТ. 8. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (свидетелство за съдимост-оригинал или нотариално заверено копие) и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. При наличие на някое от обстоятелствата, Възложителят не сключва договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/01/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата е по образец на Възложителя. В срок до 3 календарни дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, участниците могат да изискват от възложителя писмено разяснения по публичната покана и приложенията към нея. Въпросите следва да бъдат изпратени на факс: 0417 / 8 33 63. Писмените разяснения ще бъдат публикувани в профила на купувача. С публичното предоставяне на информацията се счита, че всички заинтересовани кандидати и участници са уведомени. Резултатите от работата на длъжностните лица ще бъдат публикувани в профила на купувача. Адрес за подаване на оферта: град Раднево 6260, ул. „Георги Димитров” №13, „Мини Марица-изток” ЕАД, Регистратура на отдел "Търговски", ет.6, стая 609. Източник на финансиране: собствени средства. Офертата трябва да бъде представена в запечатан, непрозрачен плик, на който да е обозначен адреса на подателя и предмета на поръчката.Отварянето на офертите ще се извърши публично на 09.01.2015 г. от 13:00 часа в заседателната зала на Възложителя /административна сграда, партер/. На отварянето могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/01/2015