Версия за печат

BG-Хасково

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД, бул. Съединение № 49, За: Кристиян Рангелов - Главен юрисконсулт, България 6300, Хасково, Тел.: 038 606783, E-mail: mbal_haskovo@mail.bg, Факс: 038 606783

Място/места за контакт: Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.mbal-haskovo.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbal-haskovo.com/?module=contracts.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Абонаментно сервизно обслужване на образно - диагностична апаратура, произведена от GE Healthcare за срок от една календарна година"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50400000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на медицинско оборудване и прецизни апарати


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1 бр. Ангиографски апарат Optima 3100, окомплектован със: - Самостоятелна работна станция AW4.6 - Хемодинамична станция MacLab - Частичен UPS Fluoro UPS SG20 - Инжектор Medrad PROVIS

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

"МБАЛ - Хасково" АД, гр. Хасково, бул. Съединение № 49

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Данни за лицето, което прави предложение; 2. Ценово предложение за абонаментно обслужване; 3.Техническо предложение; 4. Срок на валидност на офертата - не по-кратък от 30 /тридесет/ дни, считано от датата на подаване на офертата 3. Участникът да декларира, че разполага с оторизиран от производителя сервиз (декларация в свободен текст); 4. Участникът да декларира, че разполага с обучени от производителя сервизни специалисти (декларация в свободен текст и списък със сервизните специалисти); 5. Участникът да рзполага със сервизен ключ и оригинален сервизен софтуер за поддръжка и upgrade на софтуера на системата (декларация от производителя). - Участникът се задължава да извърши следното сервизно обслужване: • 4 сервизни профилактики на година по 5 часа всяка, проведени съгласно инструкциите на GE Healthcare, за aнгиографски апарат Optima 3100 • 2 сервизни профилактики на година по 2 часа всяка, проведени съгласно инструкциите на GE Healthcare, за самостоятелна работна станция AW4.6 • 2 сервизни профилактики на година по 2 часа всяка, проведени съгласно инструкциите на GE Healthcare, за хемодинамична станция MacLab • 1 сервизна профилактика на година по 2 часа, проведена съгласно инструкциите на GE Healthcare, за частичен UPS Fluoro UPS SG20 • 1 сервизна профилактика на година по 2 часа, проведена съгласно инструкциите на GE Healthcare, за Инжектор Medrad PROVIS • Дистанциооно сервизно обслужване /диагностика, отстраняване на софтуерни проблеми, превантивна информация/ за Optima 3100 и AW4.6 • Труд за диагностика и ремонт на апаратите, когато се налага • Срок за реакция при заявка за дефект: o До 4 работни часа – дистанционно свързване за диагностика и ремонт o До 12 работни часа, ако е необходимо изпращане на специалист на място • Време за ремонт след започване на сервизната дейност: до 12 р.ч. ако няма нужда от резервна част, или до 12 р.ч. след доставка на резервната част до клиента. - Всички необходими за отремонтиранестандартни резервни части и консумативи са за сметка на Изпълнителя, срок на доставка-до 5 работни дни. Не се включват: Рентгенова тръба за Optima 3100, Дигитален детектор за Optima 3100 и Батерии за Fluro UPS SG20.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/01/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите се подават до 15:00 часа на 05.01.2015 г. в отдел Правно-административен в административната сграда на "МБАЛ-хасково" АД на адрес: гр. Хасково, бул. "Съединение" №49. Разглеждането и оценяването на получените оферти ще се извърши на 06.01.2015 г. в 11:00 часа в административната сграда на "МБАЛ-Хасково" АД. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/01/2015