Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ"Царица Йоанна-ИСУЛ"ЕАД, ул."Бяло море"№8, За: Румяна Доганова, Р. България 1527, София, Тел.: 02 9432106, E-mail: dogovori@isul.eu, Факс: 02 9432279

Място/места за контакт: сектор ДДП

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.isul.eu.

Адрес на профила на купувача: http://isul.eu/Publicni pokani/Publichni_pokani_3.htm..


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Събиране, транспортиране и обезвреждане, чрез изгаряне в инсинератор на опасни болнични отпадъци от дейността на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” ЕАД”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90524000, 90524400

Описание:

Услуги, свързани с медицински отпадъци
Услуги по събиране, извозване и отстраняване на отпадъци от болници


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозно годишно количество около - 35 000 кг.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

УМБАЛ" Царица Йоанна-ИСУЛ " ЕАД, гр.София-1527, ул." Бяло море" № 8.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Удостоверение за актуално състояние или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър. 2. Разрешения за извършване на дейности по събиране, транспортиране и изгаряне в инсинератор на отпадъци от лечебни заведения, издадено по реда на чл. 35, ал. 1, т. 1 от Закона за управление на отпадъците - заверено от участника копие. 3. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, букви „а-д” от ЗОП; (Приложение № 1) 4.Справка за наличните технически средства и оборудване /автомобили и контейнери/, с които участникът разполага за изпълнението на поръчката. 5. Заверени от кандидата копия от регистрационни талони на автомобилите и фактури за закупуване на контейнерите, придружени от снимков материал. 6. Списък, съдържащ имената и професионалната квалификация на лицата от основния екип (ръководен и изпълнителски) на участника, които ще отговарят за изпълнението на услугата. Документи, удостоверяващи професионалната квалификация на участника и/или на ръководните му служители и на лицата, които отговарят за извършването на услугата. 7. Документи, удостоверяващи успешно преминал курс ADR на водачите за превоз на опасни товари. 8. Декларация по чл. 56, ал. 1, т.12 от ЗОП.(Приложение № 2) 9. Техническо предложение (Приложение № 3) 10. Ценово предложение. (Приложение № 4)

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/01/2015 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанието за подготовка на офертата е предоставено на официалната интернет страница на УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ” ЕАД - http://www.isul.eu/, "Профил на купувача",раздел „Публични покани”.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/01/2015