Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция "Пътна инфраструктура", бул. "Македония" № 3, За: Габриела Владкова, Република България 1606, София, Тел.: 02 9173219, E-mail: g.d.vladkova@api.bg, Факс: 02 9522563

Място/места за контакт: Дирекция ОППО/ ППИ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.api.government.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.api.bg/index.php?cID=5940.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата обществена поръчка е "Избор на изпълнител за изготвяне на 10 броя типови проекти за конструкции на рекламни съоръжения". Обектът на обществената поръчка включва изпълнението на следните дейности: - Изготвяне на типови проекти за конструкциите на рекламните съоръжения като броя на тези проекти е съобразен с чл.22, ал.4 от Тарифа за таксите, събирани от АПИ, където са посочени различните квадратури. -изготвяне на типови проекти за конструкции на РС с квадратури - 2 кв.м., 4 кв.м., 6 кв.м., 8 кв.м., 12 кв.м., 20 кв.м., 24 кв.м., 32 кв.м., 36 кв.м. и 48 кв.м. Всички типови проекти следва да бъдат изготвени за V ветрова зона.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79341000

Описание:

Рекламни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Участникът следва да изготви 10 броя типови проекти съобразени с чл. 22 ал. 4 от Тарифите за таксите с квадратури- 2 кв.м., 4 кв.м., 6 кв.м., 8 кв.м., 12 кв.м., 20 кв.м., 24 кв.м., 32 кв.м., 36 кв.м. и 48 кв.м. и изготвени в V ветрова зона. При натоварване от вятър да се отчитат едновременно статичната и пулсационната компонента.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

21000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Срок за изпълнение на поръчката: Обществената поръчка, предмет на възлагане е със срок на изпълнение 60 (шестдесет) календарни дни, считано от датата на сключване на договора. Срок на валидност на офертите – 90 (деветдесет) дни от датата на подаването им; Участникът избран за изпълнител, при подписване на договора следва да представи: -документи по чл.101e, aл. 2 от ЗОП; Оригинал на гаранция за изпълнение на поръчката, представляваща 5 (пет) на сто от стойността на поръчката без ДДС, която се представя в една от следните форми: банкова гаранция по образец, съгласно образеца на възложителя или парична сума по следната банкова сметка на Възложителя (администрацията на АПИ): Банка: Българска народна банка - централно управление IBAN: BG03 BNBG 9661 3300 1659 03 BIC: BNBGBGSD; Изискаванията към екипа, с който участниците следва да разполагат при разработване на проектната документация- строителен инженер (конструктор) с минимум 5 год. професионален стаж- 1 бр. и представяне на удостоверение за пълна проектантска правоспособност. Изискване към предмета на поръчката е техническия проект да съдържа- обяснителна записка, статически изчисления и работни чертежи съгласно Приложение 1 на Възложителя с наименование "Технически изисквания и спецификации", неразделна част от настоящата Публичната покана. Финансирането на обществената поръчка ще се извърши от бюджета на дирекция ППИ за 2015 г. на Агенция "Пътна инфраструктура".

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/01/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши на 09.01.2015 г. от 14:00 часа в зала 701, ет.7 в сградата на АПИ на пл. "Македония" 3. Съгласно чл.68, ал. 3 от ЗОП отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и включва: 1. Данни за лицето, което прави предложението. 2. Оферта, включваща техническо и ценово предложение – попълнена по образец на възложителя. В офертата се посочва срок на валидност и списък на подизпълнителите, които ще участват при изпълнението на поръчката, ако се предвиждат такива, както и видовете работите от предмета на поръчката, които ще извършват и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка. 3. Доказателства за техническите възможности, съгласно "Технически изисквания и спецификации" към настоящата Публична покана. Предаване на офертата: Офертата и всички останали док-ти към нея, трябва да бъде представена в запечатан плик. Ако се използват самозалепващи се пликове, те трябва да бъдат затворени с леплива лента, като уч-кът следва да постави печат в/у лентата и/или да се подпише.В/у плика трябва да бъде отбелязана сл. инф-я: адрес на Възл-я: Агенция „Пътна инфраструктура”, гр.София, бул. „Македония” №3; наименование, адрес, тел., факс и ел. адрес на уч-ка и предмет на поръчката, за к/о се представя офертата.Оф. сл.да бъдат представени в Дел. на АПИ до 17:00ч, на датата, посочена в Раздел III. АПИ предоставя достъп по ел. път до Прил. към поканата на интернет адрес: http://www.api.bg/index.php?cID=5940, до изтичането на срока на валидност, посочен в Раздел ІV от наст.покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/01/2015