Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Университет по архитектура, строителство и геодезия /УАСГ/, бул. "Христо Смирненски" 1, За: Ирина Александрова, Република България 1046, София, Тел.: 02 8656863, E-mail: lib1@uacg.bg

Място/места за контакт: Библиотечен център на УАСГ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.uacg.bg.

Адрес на профила на купувача: http://uacg.nit.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на възлагането чрез Публична покана по ЗОП: "Абонамент и доставка на чуждоезична западна периодика за нуждите на Библиотечно-информационен център (БИЦ) на УАСГ за 2015 г." Пълен списък на заглавията, включени в поръчката: Прил.2.Техническо_и_Ценово_предложение.doc Заинтересованите лица могат да подадат в Деловодството на УАСГ- гр. София, бул. ”Христо Смирненски” № 1, ет. 2, стая 204А ОФЕРТА за изпълнение на поръчката в съответствие с изискванията на националното законодателство и тези, описани в настоящата покана и Приложения.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22211000

Описание:

Специализирани списания


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно конкретните заглавия описани в Приложение 2.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33382 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, бул."Христо Смирненски"1, УАСГ - Библиотечен център

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Включени са в проектодоговора - едно от приложениятата за участие в поръчката (Прил.4.Проектодоговор.doc). Всяка страница на проектодоговора се приподписва от участника като част от изискуемите приложения за участие. Към подадената оферта, е необходимо да бъдат попълнени, подписани и приложени всички документи, посочени по-долу като Приложения в настоящата покана. Всяка периодична доставка на периодика следва да бъде извършена в срок до една седмица след излизането на съответния брой - доставка франко Библиотеката на УАСГ /за сметка на участника/. Начин и срок на плащане: 50 (петдесет)% до 10 (десет) работни дни след сключването на Договора за обществена поръчка и 50 (петдесет)% до края на месец юни 2015 г. Място на доставка: гр. София, бул.”Хр.Смирненски” №1, Библиотечно-информационен център – УАСГ. Други изисквания: Попълването на Приложение №1 - Сведения за участника и Приложение №2 - Техническо и ценово предложение, както и приподписването на Приложение №4 (проектодоговор) е задължително. Към момента на подаване на офертата не е задължително попълването и представянето на приложение №3 (обобщена декларация по чл.47 от ЗОП). Такава декларация се изисква от съответния участник, утвърден за изпълнител да бъде налична при подписването на договора с него. Интернет адрес за изтегляне на приложенията за участие: http://uacg.nit.bg/publichni-pokani/2014-n1-pp-abonament-bic/2014-n2-pp-abonament-bic (в профила на купувача). Начин на подаване на офертата: Офертата следва да се представи в рамките на работното време на отдел Деловодство на УАСГ в запечатан непрозрачен плик, с ненарушена цялост с надпис:“ОФЕРТА за участие в обществена поръчка с предмет: «Абонамент и доставка на чуждоезична западна периодика за нуждите на Библиотечно-информационния център на УАСГ за 2015 г.», като върху него е посочен адрес за кореспонденция, телефон, факс и e-mail.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниска обща цена, равна на сбора от единичните цени по номенклатурата (техническо и ценово предложение) - при коректно попълнено и пописано от участника Приложение 2.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/01/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите се подават в работни дни между 09:00-12:00 ч и 13:00-16:00 ч. в Деловодство на УАСГ, Ректорат, ет.2, стая 204А, в срок до 05.01.2015 г. включително. Комисията разглежда офертите, като преценява съответствието им с изискванията, посочени в настоящата покана и документацията за участие, включително чрез проверка за наличието и редовността на всички посочени документи, приложени в офертата. Неспазването на което и да е от условията на настоящата покана и приложенията й от страна на участника води до неговото отстраняване от по-нататъшно участие в процедурата. Комисията при необходимост може по всяко време: 1. да проверява заявените от участниците данни, включително чрез изискване на информация от други органи и лица; 2. да изисква от участниците: а) разяснения за заявени от тях данни; б) допълнителни доказателства за данни от документите, като тази възможност не може да се използва за промяна на техническото и ценовото предложение на участниците. При несъответствие на сбор към единични цени от офертата - за меродавни Комисията ще приеме предложените единични цени и ще отчете сбора от техните стойности за правилен и правопораждащ при класирането на участниците. Публичното отваряне на офертите ще се извърши в 11:00 ч. на 06.01.2015 г. в Малка заседателна зала на УАСГ - бул. "Христо Смирненски"1, Ректорат, ет. 2. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Ако присъстващи представители на участниците не са вписани в търговския регистър - представят пълномощно от лице/лицата, управляващи дружеството в зависимост от правната форма и начин на управление, съответно вписани в Търговския регистър. При неудостоверено качество на участник/представител - съответните лица нямат право да приподписват техническото и ценово предложение на останалите участници.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/01/2015