Версия за печат

BG-гр. Тервел

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ТЕРВЕЛ" към ДП" СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ" Шумен, обл. Добрич, общ. Тервел, гр. Тервел, ул. Св.Св. Кирил и Методий № 10, За: Димитър Жеков- ръководител счетоводен отдел, Република България 9450, гр. Тервел, Тел.: 05751 2271, E-mail: terveldds@abv.bg, Факс: 05751 2024

Място/места за контакт: ТП "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ТЕРВЕЛ" към ДП" СЕВЕРОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ" Шумен

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.dpshumen.bg,http://dlstervel.dpshumen.bg/%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BE%D1%82/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

1.ОПИСАНИЕ НА ПОРЪЧКАТА Наименование на поръчката: Охрана със СОТ Обект на поръчката: УСЛУГА Предмет на поръчката: Услуги чрез сигнално-охранителни системи Код по CVP: 79711000

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79711000

Описание:

Услуги чрез сигнално-охранителни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Охрана на един обект

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

700 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Обекта за охрана се намира в административната сграда на ТП „ДЛС Тервел” гр. Тервел, ул. " Св.Св. Кирил и Методий" № 10

NUTS:

BG332

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ гр.Тервел,обл. Добрич, ул. « Св. Св. Кирил и Методий» № 10, Помещение на етаж І в адм.сграда на ТП „ ДЛС Тервел”, в който се намира оръжейна каса КОЛИЧЕСТВО/ОБЕМ Един обект за охрана ВРЕМЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ Постоянна охрана, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. НАЧИН НА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА УСЛУГАТА Участника предоставя услуга по чл.5, ал.1, т.2 от Закона за частната охранителна дейност /ЗЧОД/, а именно охрана на имуществото на възложителя. Охраната се извършва съгласно чл.5, ал.2 от ЗЧОД чрез технически системи за сигурност и помощни средства, подаващи сигнали при нарушаване на режима на охрана. При получен сигнал от техническите системи за сигурност монтирани в охранявания обект, изпълнителя незабавно предприема мерки съгласно чл.30, ал.1, т.2 от ЗЧОД, а именно проверява сигнала, като проверката се извършва от подвижни наряди. Времето за проверка на сигнала на място от подвижния наряд следва да е не по-голямо от 5 минути. СПЕЦИАЛНА НОРМАТИВНА УРЕДБА Участника и отговорните за изпълнението на услугата негови служители трябва да отговаря на изискванията на ЗЧОД.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/12/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците следва да представят следните документи към офертата: Попълнен Образец на „Ценово предложение” Попълнен Образец на „Техническо предложение” Заверено копие от документ за регистрация или единен идентификационен код, съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. Чуждестранни юридически лица представят съответен еквивалентен документ за регистрация или идентификационен номер, издаден от компетентния съдебен или административен орган в държавата, в която са установени и документ за самоличност на физическо лице. Договор или споразумение за учредяване на обединението (оригинал или нотариално заверено копие), когато участникът е обединение, което не е юридическо лице Копия на Лицензи и разрешителни даващи право да се извършва дейността предмет на поръчката (ако за дейността е установен лицензионен / разрешителен режим съгласно действащата нормативна уредба на страната) Нотариално заверено пълномощно на лицата, подписали офертата, в случай че нямат представителни функции, съгласно удостоверение за актуално състояние Подаване на офертата - Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик с адрес за кореспонденция, телефон и факс или електронен адрес и наименование на поръчката. Условия за сключване на договор с избрания изпълнител - Преди подписване на договор за възлагане на обществена поръчка участникът, определен за изпълнител е длъжен да представи документи от съответните компетентни органи за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. Дата на отваряне на офертите - 11.00 ч.на 30.12.2014 г. в административната сграда на възложителя, като на заседанието могат да присъстват лицата по чл.68, ал.3 от ЗОП. Срок на валидност на офертите - не по-малък от 30 календарни дни от крайния срок за представяне на оферти. От участие ще бъдат отстранени участниците които не отговарят на изискванията на възложителя и закона за извършване на предмета на поръчката. Длъжностните лица могат да проверяват декларираните от участниците обстоятелства и да изискват представяне на доказателства. Ако избраният за изпълнител участник, не представи в срок необходимите за сключване на договор документи, възложителя може да сключи договор със следващия класиран участник. Образеца на офертата и приложенията може да бъде намерен на адреса на профила на купувача.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/12/2014