Версия за печат

BG-Тетевен

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЩИНА ТЕТЕВЕН, пл. "Сава Младенов" 9, За: инж. Мариян Алексиев, България 5700, Тетевен, Тел.: 0678 52200, E-mail: mayortn@abv.bg, Факс: 0678 52588

Място/места за контакт: град Тетевен

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.teteven.bg.

Адрес на профила на купувача: www.teteven.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за извършване на услуга по „Осигуряване на информираност за проект: „Изграждане на пречиствателно съоръжение за отпадни води и външни комуникации в с. Глогово, община Тетевен “, който е одобрен за финансиране, съгласно Договор №11/321/01682 от 21.12.2013г. за отпускане на финансова помощ по мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007 – 2013 година (ПРСР), подкрепени от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР).

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22000000

Описание:

Печатни материали и свързани с тях продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Билборд - 1 (един) брой.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

4500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

област Ловеч, Община Тетевен, с. Глогово

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците трябва да отговорят на изискванията на чл.47, ал.1 и ал.5 от ЗОП. Минимално изискване към участниците: - Участникът трябва да е изпълнил поне една услуга - еднаква или сходна с предмета на поръчката, изпълнена през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. - Участникът трябва да представи декларация-списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Представената декларация-списък следва да е придружена от удостоверения за добро изпълнение, съдържаща всички задължителни реквизити, съобразно чл. 51, ал. 1, т.2 от ЗОП (стойност, период на изпълнение, получател и качество на изпълнението на възложените дейности - дали то е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания). Под сходен предмет на дейност, Възложителят разбира договори, които са свързани или включват дизайн и изработване на билбордове и информационни табели. В процедурата за възлагане на обществената поръчка могат да участват като участници всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице, както и техни обединения. При подготовка на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към обявените от възложителя условия. Участникът може да промени, допълни или оттегли офертата си най-късно до изтичане на срока за получаване на офертите. Всеки участник има право да представи само една оферта. Лице, което участва в обединение или е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. В процедура за възлагане на обществена поръчка едно физическо или юридическо лице може да участва само в едно обединение. Копията на документите трябва да бъдат заверени от законния представител на кандидата с гриф “Вярно с оригинала”, подпис и печат. По офертата не се допуска никакви вписвания между редовете, изтривания или корекции. Представените образци в документацията за участие и условията, описани в тях са задължителни за участниците. Предложенията на участниците трябва да бъдат напълно съобразени с тези образци. При подаване на офертата си участникът може да посочи чрез изрично отбелязване коя част от нея има конфиденциален характер, като постави гриф „Конфиденциална информация” или „Търговска тайна” върху всяка страница на документите, за която/които счита, че съдържат такава информация и да изисква от възложителя да не я разкрива.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Oпределяне на КОМПЛЕКСНА ОЦЕНКА (КО) на офертата: КО = ТП + ФП = 100.00 точки, където -Оценка на Техническо предложение (ТП) - Срок за изпълнение на поръчката – максимален брой точки - 60.00, тегловен коефициент - 60%; -Оценка на Финансово предложение (ФП) - Предложена цена – максимален брой точки - 40.00, тегловен коефициент - 40%;

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Желаещите да получат документацията за участие в процедурата за възлагане на обществената поръчка могат да направят това, като я изтеглят от официалния сайт на Община Тетевен - www.teteven.bg, секция „Профил на купувача”. Считано от датата на публикуване на публичната покана за обществената поръчка на Портала за обществени поръчки, Община Тетевен ще предостави пълен достъп по електронен път до документацията за участие в процедурата за обществена поръчка на следния Интернет адрес: http://www.teteven.bg/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=130&Itemid=235&lang=bg При писмено искане, направено до три дни преди изтичане на срока за подаване на оферти, Община Тетевен най-късно на следващия ден публикува в секция „Профил на купувача” писмени разяснения по условията на обществената поръчка, съгласно условията на чл. 101б, ал.6 от Закона за обществените поръчки. Офертите ще бъдат отворени на 30.12.2014 г., 11.00 часа в стая № 203 в сградата на Общинска администрация Тетевен на публично заседание, на което могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/12/2014