Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Младен Колев, България 1111, София, Тел.: 029486 151, E-mail: mladen.kolev@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://profile.registryagency.bg//.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Модификация и осигуряване на софтуерна поддръжка на системи за SMS оповестяване за входяща регистрация в Търговски и Имотен регистър и предоставяне на услуга по SMS известяване за настъпила входяща регистрация” Обособена позиция 1 – „Модификация и осигуряване на софтуерна поддръжка на система за SMS оповестяване за входяща регистрация в Търговския регистър и предоставяне на услуга по SMS оповестяване за входяща регистрация“ Обособена позиция 2 – „Модификация и осигуряване на софтуерна поддръжка на система за оповестяване чрез SMS съобщение за настъпила входяща регистрация по партида на лице в Имотен регистър и предоставяне на услуга по SMS оповестяване за входяща регистрация“ Агенция по вписванията следва да възложи настоящата обществена поръчка с оглед осигуряване на услугите по SMS оповестяване, като в резултат следва да се постигне безплатно за представляващите търговските дружества и собственици на имоти предоставяне на услугите по SMS оповестяване.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64212100, 72210000

Описание:

SMS услуги – изпращане и получаване на кратки текстови съобщения (SMS)
Услуги по програмиране на софтуерни пакети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата прогнозна стойност на поръчката е до 50 000 лева (петдесет хиляди) лв. без ДДС, съответно до 60 000 (шестдесет хиляди) лв. с ДДС, разпределени както следва: 1. Обособена позиция 1 – до 20 000 лв.; 2. Обособена позиция 2 – до 30 000 лв.; В прогнозната стойност по обособена позиция 1 се включва цена за модифициране на системата – до 2000 лв., цена за поддръжка на системата за една година – до 2000 лв. и до 16 000лв. за SMS оповестяване. Участниците е необходимо да представят цена за един брой SMS към абонат, по която ще се заплащат изпратените SMS – си до достигане на предвидената сума до 16 000 лв. В прогнозната стойност по обособена позиция 2 се включва цена за модифициране на системата – до 2000 лв., цена за поддръжка на системата за една година – до 2000 лв. и до 26 000лв. за SMS оповестяване. Участниците е необходимо да представят цена за един брой SMS към абонат, по която ще се заплащат изпратените SMS – си до достигане на предвидената сума до 26 000 лв. Прогнозните стойности са без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Р. България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически изисквания към участниците: Участниците да имат опит в изграждането на системи за SMS оповестяване. За последните три години да са предоставяли поне две услуги по поддръжка на подобен род система и/или SMS оповестяване. Участниците да следва да имат сключени директни договори за SMS услуги с мобилните оператори на територията на Р. България – представя се декларация от участника, като при подписване на договорите за изпълнение избраните изпълнители следва да представят копия на сключените договори. Участниците да бъдат администратори на лични данни. С оглед характера на услугата участниците следва да имат внедрени следните системи: 1. Система за управление на качеството съгласно стандарт ISO 9001:2008 или еквивалент в областта на предоставянето на нотификационни услуги. Доказването на въведена система за управление на качеството се извършва с представяне на копие от сертификат, като може да стане и с други документи удостоверяващи въведена система за управление на качеството. 2. Система за управление на информационната сигурност съгласно стандарт ISO 27001:2005 или еквивалент. Доказването на въведена система за управление на информационната сигурност се извършва с представяне на копие на сертификат, като може да стане и с други документи, удостоверяващи въведена система за управление на информационната сигурност. 3. Система за управление на процесите по предоставяне на услуги в областта на информационните технологии съгласно стандарт ISO/IEC 20000-1:2011 или еквивалент. Доказването се извършва с представяне на копие на сертификат, като може да стане и с други документи, удостоверяващи въведена система за управление на процесите по предоставяне на услуги в областта на информационните технологии. Варианти на предложения не се допускат. Предложенията трябва напълно да отговарят на изискванията, заложени в техническото задание.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

О1 – Цена за осигуряване на поддръжка на системата 10т. O2 – Цена за модифициране на системата 10т. О3 – Единична цена за SMS към абонат на услугата 40т. О4 – Срок за модифициране на системата 40т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - http://profile.registryagency.bg// Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 30 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отваряне на офертите подадени за участие в процедурата ще се проведе на 29.12.2014 г. от 10:00 часа в сградата на Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" № 20, ет. 3. Заседанието по отваряне на офертите е публично и на него могат да присъстват лица съгласно чл. 101г, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/12/2014