ВЪЗЛОЖИТЕЛ:
ЧЕТВЪРТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ“, 2700, гр. Благоевград, ул. "Осогово" 9, За: Илиян Георгиев Чапкънов, България 2700, Благоевград2, Тел.: 073 885379, E-mail: school@chetvurtoblg.com, Факс: 073 885379
Място/места за контакт: ЧЕТВЪРТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ“, ДИРЕКТОРСКИ КАБИНЕТ
Интернет адрес/и:
Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://chetvurtoblg.com.
Адрес на профила на купувача: http://chetvurtoblg.com/информация/профил-на-купувача/публични-покани.
ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:
КРАТКО ОПИСАНИЕ:
Всички хранителни продукти, от които се приготва храната трябва да отговарят на изискванията предвидени в Закона за храните, Наредба № 37 от 21.07.2009 година за здравословното хранене на учениците, Наредба № 9 от 16.09.2011 година за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, прилагани в детските заведения и училищата, Наредба № 108 от 12.09.2008 година за изискванията за качество и контрол за съотвествие на пресни плодове и зеленчуци, Наредба №5 от 25.05.2006 година за хигиена храните и др.
Храната, за която участниците могат да подават предложение е разделена на две позиции:
-Закуска, която може да бъде:
- тестена закуска
- студен сандвич
-Топъл обяд, включващ:
- първо и второ ястия, или
- второ и трето ястия.
9.1.Всички хранителни продукти, от които се приготва храната трябва да отговарят на изискванията предвидени в Закона за храните, Наредба № 37 от 21.07.2009 година за здравословното хранене на учениците, Наредба № 9 от 16.09.2011 година за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, прилагани в детските заведения и училищата, Наредба № 108 от 12.09.2008 година за изискванията за качество и контрол за съотвествие на пресни плодове и зеленчуци, Наредба №5 от 25.05.2006 година за хигиена храните и др.
9.2.Храната, за която участниците могат да подават предложение е разделена на две позиции:
9.2.1.Закуска, която може да бъде:
- тестена закуска
- студен сандвич
9.2.2.Топъл обяд, включващ:
- първо и второ ястия, или
- второ и трето ястия.
9.3.Предлаганото меню трябва да бъде съобразено със менюто предвидено в „Сборник рецепти за ученически столове и бюфети” 2012 година.
9.4.Количеството на продуктите в готовата храна трябва да бъде съобразено със количествата предвидени в „Сборник рецепти за ученически столове и бюфети” 2012 година и другите нормативни актове.
9.5.Готовата храна трябва да бъде пакетирана в индивидуална опаковка за всеки отделен ученик.
9.6.Доставките на храната се извършват по следния начин:
- закуска – най- късно до 09.00 часа
- обяд – най – късно до 12.00 часа
9.7.Прогнозен брой хранодни за една година-171 дни.
9.8.Общ брой ученици на ученици- 254 ученика, от които:
- целодневно обучение – 198 ученика.
- пътуващи ученици-44 ученика.
- ученици I-IV клас-151 ученика.
КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):
72319000
Описание:
Услуги по доставка на данни
КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:
9.10. Прогнозен брой закуски и обяди-38 646 броя, от които:
- за позиция „Закуска“-23 598 броя закуски.
- за позиция „Топъл обяд“-15 048 броя обяди.
ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:
МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
ЧЕТВЪРТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ“
NUTS:
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
9.2.Храната, за която участниците могат да подават предложение е разделена на две позиции:
9.2.1.Закуска, която може да бъде:
- тестена закуска
- студен сандвич
9.2.2.Топъл обяд, включващ:
- първо и второ ястия, или
- второ и трето ястия.
9.3.Предлаганото меню трябва да бъде съобразено със менюто предвидено в „Сборник рецепти за ученически столове и бюфети” 2012 година.
9.4.Количеството на продуктите в готовата храна трябва да бъде съобразено със количествата предвидени в „Сборник рецепти за ученически столове и бюфети” 2012 година и другите нормативни актове.
9.5.Готовата храна трябва да бъде пакетирана в индивидуална опаковка за всеки отделен ученик.
9.6.Доставките на храната се извършват по следния начин:
- закуска – най- късно до 09.00 часа
- обяд – най – късно до 12.00 часа
9.7.Прогнозен брой хранодни за една година-171 дни.
9.8.Общ брой ученици на ученици- 254 ученика, от които:
- целодневно обучение – 198 ученика.
- пътуващи ученици-44 ученика.
- ученици I-IV клас-151 ученика.
КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:
Икономически най-изгодна оферта
ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:
1.Предлагана цена- КТ-0.6
2.Срок за доставка на извънредна поръчка на храна- КТ-0.4
СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:
ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
http://chetvurtoblg.com/информация/профил-на-купувача/публични-покани
СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА: