Версия за печат

BG-Монтана

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация"ООД, ул."Александър Стамболийски"№11, За: Наташа Стоянова- главен счетоводител, Р България 3400, Монтана, Тел.: 096 303528; 096 383216, E-mail: vikzop@optilinkbg.com, Факс: 096 303522

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vikmontana.com.

Адрес на профила на купувача: http://vikmontana.com/publichni-pokani-i-protseduri-po-zop/publichni-pokani/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Предоставяне на застрахователна услуга на „В и К”ООД, гр.Монтана” : 1.„Трудова злополука”; 2.Задължителна застраховка „Гражданска отговорност” с вкл. «Злополука на местата в МПС»; 3. Застраховка „Автокаско” на МПС /пълно /;4. застраховка „Имущество” на стради, машини, съоръжения, оборудване, компютърна техника; 5. Застраховка „Обща гражданска отговорност” към трети лица; 6.„КОМПЛЕКСНА ТУРИСТИЧЕСКА ЗАСТРАХОВКА на обект-Учебен център гр.Вършец.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66500000

Описание:

Услуги по застраховане и услуги на самостоятелни осигурителни фондове


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1.„Трудова злополука”- 399 работници/служители по списък по квалификационни групи ; 2.Задължителна застраховка „Гражданска отговорност” с вкл. «Злополука на местата в МПС»-по опис 1 за 90 автомобила ; 3. Застраховка „Автокаско” на МПС-13 автомобила /пълно /по опис 2; 4. застраховка „Имущество” на стради, машини, съоръжения, оборудване, компютърна техника- по описи 3 и 4; 5. Застраховка „Обща гражданска отговорност” към трети лица; 6.„КОМПЛЕКСНА ТУРИСТИЧЕСКА ЗАСТРАХОВКА на обект-Учебен център гр.Вършец.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

"В и К"ООД, гр.Монтана- административна сграда

NUTS:

BG312

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Кандидатът да докаже, че е лицензиран за извършване на съответния вид застрахователна / презастрахователна дейност съобразно съответната застраховка. Кандидат, който не отговаря на изискването на Възложителя ще бъде отстранен . 2.Кандидатът да представи документ за кредитен рейтинг минимум „iA-” на Българската агенция за кредитен рейтинг или еквивалентен такъв, присъден от международнопризната агенция за кредитен рейтинг. 3.Кандидатът да представи Общи условия на застрахователя по предложените застраховки и други материали , съобразени с изискванията. 4.Документ, удостоверяващ дела на изплатените обезщетения спрямо премийния приход на участника през 2013г. 5. Документ, удостоверяващ Брутните технически резерви към 31.12.2013 г. 6. Проект на договора / с подпис за съгласуване на клаузите в договора/. Всеки кандидат следва да представиоферта за всички видове застраховки.096 303528 Изискванията по видове застраховки са подробно описани в предмета на документацията, публикувана на профила на купувача на Възложителя : http://vikmontana.com/publichni-pokani-i-protseduri-po-zop/publichni-pokani/ При сключване на договор и застрахователна полица определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП , освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на възложителя, и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерии за оценка на постъпилите предложения на база „икономически изгодна оферта” при показатели, подробно описани в документацията, публикувана в профила на купувача на Възложителя. 4.1.Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия - П1 – теглови коефициент (Т1) – 40 точки, образуващ се като сбор от точките на подпоказателите по шестте вида застраховки; 4.2.Обща стойност на застрахователната сума за застраховка „Каско” - П2 – теглови коефициент (Т2) – 40 точки. 4.3.Дял на изплатените обезщетения спрямо премийния приход на застрахователя в % за 2013г. след представяне на необходимите документи - П3 - теглови коефициент (Т3) – 10 точки. Точките по този показател П3 се образуват като сбор от точките на подпоказателите по шестте вида застраховки; 4.4.Брутни технически резерви за 2013г. в хил.лева.Максимален брой точки – 10т. Точките по този показател П4 се образуват като сбор от точките на подпоказателите по шестте вида застраховки. Ккомпл. = П1+ П2 + П3+П4 Максимален брой точки-100т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на всеки кандидат за изпълнител трябва да отговаря на нормативната уредба посочена в ЗОП- чл.101 в. Документацията за участие в настоящата публична покана , осъществена по реда на Глава"Осма"а от ЗОП е публикувана на следния сайт: www.vikmontana.com, раздел "профил на купувача". Срок за получаване на оферти – до 18.12.2014г. вкл., 17:00 часа на адрес: гр.Монтана,бул.”Ал.Стамболийски”№11, етаж-2, деловодство-стая 203. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП. Офертите ще бъдат отворени на дата 19.12.2014г., 11:00 часа в стаята на главния инженер на адрес: гр.Монтана, ул.”Александър Стамболийски”№11, ет.2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/12/2014