Версия за печат

BG-гр. София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Прокуратура на Република България - Главен прокурор, бул. "Витоша" № 2, За: Стефка Инджова и Мариан Вачевски, Република България 1000, гр. София, Тел.: 02 8036024, E-mail: mvachevski@prb.bg, Факс: 02 9633373

Място/места за контакт: пл. "Св. Неделя" № 1, ет. 2

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://prb.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://prb.bg/main/bg/Public_procurement/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на строителни и монтажни работи (текущ ремонт) на обект „Покрив на основната сграда, представляваща Почивна база „Св. Св. Константин и Елена“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, намираща се в поземлен имот с идентификатор 10135.2570.26 по кадастралната карта и регистри на гр. Варна.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45260000

Описание:

Покривни и други специализирани строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Техническата спецификация и Количествената сметка, които са част от Приложението към Публичната покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

70000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Почивна база „Св. Св. Константин и Елена“, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, гр. Варна

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Срок на договора: Срокът за изпълнение на строителните и монтажни работи не следва да е повече от 45 (четиридесет и пет) календарни дни, считано от датата на съставяне и подписване на протокол обр. 2 за откриване на строителната площадка. Срокът за изпълнение изтича на датата на съставяне на протокол за приемане на изпълнените СМР. 2.Гаранционни срокове: Нормалното функциониране и ползване на обекта, както и отстраняване на скрити дефекти след приемането му от Възложителя, е предвидено да бъде осигурено с определяне на минимални гаранционни срокове. Последните следва да бъдат съобразени с разпоредбите на Наредба № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и обекти. 3.Място на изпълнение на поръчката: Място на изпълнение на поръчката: Почивна база „Св. Св. Константин и Елена“, к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, обл. Варна, общ. Варна, гр. Варна. Оглед на обекта може да се извърши всеки работен ден от 09.00 ч. до 13.00 ч. след предварително съгласуване на тел: 0884 110086, г-жа Лена Тодорова – ръководител на ПД „Изгрев“, гр. Бяла. 4.Начин на изпълнение на поръчката: Изпълнението на строително-монтажните работи, предвидени по количествено–стойностната сметка към договора за строителство се доказват с протокол за установяване на завършени и подлежащи на плащане натурални видове и количества работи (акт обр. 19), придружен със сертификати, протоколи за изпитания на вложените материали, гаранционни карти и др., подписан от Изпълнителя и представител на Възложителя. Окончателното приемане на извършените СМР се извършва със съставяне на окончателен констативен протокол за установяване годността за приемане на изпълнените строително-монтажни работи, подписан от Изпълнителя и представител на Възложителя. Изпълнението на строително-монтажните работи, предмет на настоящата обществена поръчка е съгласно изискванията на Възложителя, посочени в Техническата спецификация – Раздел II от настоящата документация. 5. И всички други изискавания на Възложителя упоменати в Приложението към Публичната покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/12/2014