Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Професионална гимназия по електротехника и електроника "К.Фотинов", ул. "Хр.Ботев" № 42, За: Коста Найденов Папазов, България 8000, Бургас, Тел.: 056817 691, E-mail: pgeeburgas@gmail.com, Факс: 056817 691

Място/места за контакт: Бургас, ул.Хр.Ботев № 42

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.pgee-bourgas.com.

Адрес на профила на купувача: www.pgee-bourgas.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на изпълнител за „Двадесет и четири часова физическа охрана с имуществена отговорност и организация за достъп на училищен двор на ПГЕЕ „К. Фотинов“, Бургас“ 1. С цел създаване организация за достъп и опазване на училищен двор и спортните съоръжения в него е необходимо Изпълнителят да: • организира надеждна и сигурна охрана и наблюдение – режим 24 часа 7 дни в седмицата при нормална и екстремна обстановка; • осигурява строг пропускателен и охранителен режим и ред; • недопуска нерегламентирано проникване в обекта. 2. Поемане на пълна имуществена отговорност от Изпълнителя за стойността на находящото се в училищния двор и движимо имущество /съгласно изготвени списъци с описи на имуществото на ПГЕЕ „К.Фотинов“ /. • При нерегламентирано проникване в обекта или при констатиране на липса или вреда се възстановява стойността на липсващото /увредено имущество на ПГЕЕ „К.Фотинов“ – в срок до 14 дни, считано от датата на подписване на двустранен протокол, в който е посочен видът и стойността на липсата/вредата.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

21600 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Бургас,ул."Хр.Ботев" 42, ПГЕЕ "К.Фотинов"

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът може да представи само една оферта. Не се допускат по няколко варианта на оферта. При изготвяне на офертата всеки кандидат трябва да се придържа точно към обявените от възложителя условия и да са приложени всички изсискуеми от възложителя документи. Съгласно чл.101в, ал.1 от ЗОП участниците представят оферта, съдържаща следните документи: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от представляващия участника (в оригинал). 2. Оферта , съдържаща и срок на валидност на офертата 3. Декларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал.5 от ЗОП (оригинал); 4. Декларация по чл.56, ал.1, т.12 от ЗОП за приемане условията в проекта на договора; 5. Техническо предложение - в оригинал; 6. Ценово предложение - в оригинал - участниците следва задължително да се съобразят с финансовия ресурс, посочен от Възложителя в настоящата публична покана. При несъответствие между цифровата и изписаната с думи цена ще се взема предвид изписаната с думи. Ценовото и техническото предложение на избрания за изпълнител участник, заедно с приложенията към него стават неразделна част от договора за изпълнение. 7. Копие на валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, издаден от компетентен орган по реда на Закона за частната охранителна дейност /ЗЧОД/, който да разрешава на участника да извършва частна охранителна дейност .

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/12/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

На интернет адреса на гимназията - www.pgee-bourgas.com, са публикувани всички документи за кандидастване по публична покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/12/2014