Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", ул. "Ген. Й. В. Гурко № 5, За: Дамян Войновски, България 1000, София, Тел.: 02 9308830; 02 9308810, E-mail: avto_a@rta.government.bg, Факс: 02 9818115

Място/места за контакт: Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.rta.government.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.rta.government.bg/index.php?page=scategories&scategory=obshtestveni_poruchki.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Застраховане на имуществените и неимуществените интереси на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация”. Имуществото и служителите на агенцията трябва да бъдат застраховани срещу рискове описани в Приложение 1. Списъкът на недвижимото имущество и данъчната му оценка са описани в приложение 2. Списъкът на автомобилите по марка, модел, година на регистрация и обем на двигателя са описани в Приложение 3. Броят на служителите и видът на застраховката им са посочени в приложение 1. Пълната документация е публикувана на интернет страницата на агенцията (www.rta.government.bg), раздел "Профил на купувача".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Услугата обхваща служителите, недвижимите имоти, ползвани от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", моторните превозни средства на агенцията, посочени в приложения - 1, 2 и 3, публикувани на интернет страницата на агенцията.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят на услугата трябва да представи застрахователно покритие за рисковете посочени в приложение 1. Участниците следва да имат издаден лиценз за извършване на застрахователна дейност съгласно Кодекса за застраховането. Участниците трябва да разполагат с доверени сервизи, в които да се извършва ремонт на автомобилите, претърпели щета и представителства за извършване на ликвидация по щети във всички областни градове. Застрахователят трябва да гарантира, че при щета, автомобилите на агенцията ще се обслужват в доверен сервиз, посочен от застрахователя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката на офертите се извършва на база икономически най-изгодна оферта по критерии описани в Приложение 6. Комплексната оценка Окомпл.=А1+А2+А3+А4+А5+А6+А7 където: А1 е оценка на застрахователната премия; А2 е оценка на застрахователната сума за застраховка „Каско”; А3 е оценка на предложени допълнително покрити рискове за застраховка „Пожар и природни бедствия” и „Други щети на имущество“; А4 е оценка на брутни технически резерви към 31.12.2013 г.; А5 е оценка на предложените допълнителни условия и покрития към застраховка „Трудовата злополука“; А6 е оценка на представителствата на застрахователната компания на територията на Република България; А7 е оценка на срока за изплащане на застрахователното обезщетение по отделните видове застраховки, обект на поръчката. На първо място се класира икономически най-изгодната оферта, получила най-висока комплексна оценка. Участникът, определен за изпълнител, представя гаранция за изпълнение на договора в размер на 5% от стойността му. Формата на гаранцията (парична сума или банкова гаранция) се избира от изпълнителя.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всеки участник може да подаде само една оферта. Не се допускат варианти на офертата. При наличие на варианти на офертата, същата не се разглежда и участника се отстранява. Оферта може да се подава само за пълния обем на настоящата поръчка. Срокът на застраховките следва да бъде за една година от датата на изтичане на действащите към момента застраховки. Офертата трябва да е със срок на валидност не по-малко от 60 дни след срока за получаване на оферти и да съдържа документите, посочени в списъка (приложение № 5). Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик от оферента или упълномощен негов представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, в деловодството на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", гр. София, ул. “Ген. Й. В. Гурко” № 5, всеки работен ден от 09.00 до 17.00 часа. Върху плика задължително се поставя надпис "Застраховане на имуществените и неимуществените интереси на Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”" и се посочват фирмата на оферента, точен адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес. Офертата се представя в писмен вид на хартиен носител до крайния срок, посочен в публичната покана на адреса на Възложителя. Оферта, която е представена след изтичане на крайния срок не се приема от възложителя. Не се приема и оферта в незапечатан, прозрачен или с нарушена цялост плик. Такива оферти незабавно се връщат на участника и това се отбелязва в регистъра на възложителя. До изтичане на срока за подаване на офертата всеки кандидат може да промени, допълни или да оттегли офертата си. Поканата и приложенията към нея, свързани с поръчката, са публикувани на следния интернет адрес: http://www.rta.government.bg/index.php?page=scategories&scategory=obshtestveni_poruchki

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

11/12/2014