Версия за печат

BG-Монтана

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация"ООД, ул"Александър Стамболийски"№11, За: Камелия Цекова -юрисконсулт, Р България 3400, Монтана, Тел.: 096 383216, E-mail: vikzop@optilinkbg.com, Факс: 096 303522

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vikmontana.com.

Адрес на профила на купувача: http://vikmontana.com/publichni-pokani-i-protseduri-po-zop/publichni-pokani/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Поръчката се отнася до доставка на различни по видове и размери фасонни части от сив чугун и стомано - сварни конструкции за азбестоциментови и полиетиленови тръби: жиба, преходни жиба – къси и удължени, жиба за полиетиленови тръби удължени, жиба ПВС удължени, водовземни скоби чугунени, колена гладки, фланци стоманени свободни, включително и за полиетиленови тръби, фланци стоманени глухи, съединения фланцови.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

44162100, 44212314

Описание:

Принадлежности за тръбопроводи
Фланци за захващане на тръбопроводи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството зависи от нуждите и възможностите на Възложителя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

франко производствено-складова база на „В и К”ООД, гр.Монтана находящ се : гр.Монтана, ул.”Д-р Иван Каменов”№8.

NUTS:

BG312

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Данни за лицето , което прави предложението; 2. Техническо предложение: 2.1.Технически спецификации . -Сертификат/и за внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 на производителя на продуктите, предмет на поръчката. -Сертификат/и за съответствие, съгласно изискванията на Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти, издаден на името на производителя на фасонните части за питейно водоснабдяване от официално оторизирани от МРР за целта лица. -Декларация на производителя или на негов упълномощен представител за съответствие въз основа на Сертификат за съответствието на строителните продукти, съгласно изискванията на Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти за изделията, които са в контакт с вода за човешко потребление. - Декларация от производителя за гаранционен срок на изделията и условията, при които той е валиден - Кандидатите да предложат срок за доставка/дни/след заявка. -Изделията, предмет на поръчката да са от един производител. - Описание на изделията. 3. Ценово предложение -посочване на ед. цена в лева без ДДС, съгласно образец на Възложителя. 4. Срок на валидност на офертата. 5. Проект на договора. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП, освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на възложителя, и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на всеки кандидат за изпълнител трябва да отговаря на нормативната уредба посочена в ЗОП- чл.101 в. Документацията за участие в настоящата публична покана , осъществена по реда на Глава"Осма"а от ЗОП е публикувана на следния сайт: www.vikmontana.com, раздел "профил на купувача". Срок за получаване на оферти – до 10.12.2014г. вкл., 17:00 часа на адрес: гр.Монтана,бул.”Ал.Стамболийски”№11, етаж-2, деловодство-стая 203. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП. Офертите ще бъдат отворени на дата 11.12.2014г., 11:00 часа в стаята на главния инженер на адрес: гр.Монтана, ул.”Александър Стамболийски”№11, ет.2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/12/2014