Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. "Свобода", 6, За: инж. Ненчо Ненов - ст. инспектор отдел "Контрол по строителството", тел. 082 881 744; Моника Петрова - младши експерт, отдел "Обществени поръчки", тел.: 082 881 710, България 7000, Русе, Тел.: 082 881744, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 506649

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изграждане на обект: „Рехабилитация и реконструкция на пътно кръстовище на довеждащ път ОТ9482 – събирателна улица в Индустриален парк, гр. Русе” .

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

85312500

Описание:

Услуги по рехабилитация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Посочената прогнозна стойност за изпълнение предмета на обществената поръчка е 102 154, 00 лв. Кандидатите да представят количествено-стойностна сметка за видовете СМР. Начин на образуване на предлаганата цена - анализни цени на отделните видове работи и обща цена.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

102154 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически условия за изпълнение на поръчката: Обектът е Трета категория Рехабилитацията и реконструкцията на обекта включва: 1. Реконструкция на пътното кръстовище на довеждащ път ОТ9482 – събирателна улица в Индустриален парк гр. Русе чрез уширяване на събирателната улица и обособяване на допълнителни пътни ленти. 2. Изграждане на линейно отводняване на довеждащия път в участъка пред „ВИТТЕ Аутомотив България” ЕООД и отвеждане на повърхностните води в съществуващата канализационна мрежа. 3. Обособяване на тротоар с бордюри в зоната на кръстовището и по северната част на довеждащата улица. 4. Реконструкция на съществуваща ел. мрежа. 5. Изготвяне на цифров модел на строежа. За обекта е разработен инвестиционен проект по части: Пътна, ВиК, Електро и ПБЗ с количествена сметка на видовете СМР. Проектосметната документация се намира в Община Русе, ул. „Олимпи Панов” № 6, ет. 2, ст. 7. За изпълнението на СМР е необходимо да се: - Спазват одобрените строителни книжа - Използват качествени материали по БДС Квалификационни изисквания към кандидатите 1. Изпълнителят да е член на Камарата на строителите в България, да бъде вписан в централния професионален регистър на строителите в България и да бъде регистриран за изпълнение на обекти трета категория съгласно ЗУТ и притежава втора група /транспортна инфраструктура/ съгласно ЗКС за изпълнението на обекта. 2. Кандидатът да има опит в реализация на еднакво или сходно строителство на инфраструктурни обекти. Същият да се докаже със списък на строителството, изпълнено през последните 5 години, считано от датата на подаване на офертата, което е еднакво или сходно с предмета на поръчката, както и декларация с посочени публични регистри, в които се съдържа информация за актовете за въвеждане на строежите в експлоатация, която информация включва данни за компетентните органи, които са издали тези актове, стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото и вида на строителството, или удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на строителството, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания; удостоверенията съдържат и дата и подпис на издателя и данни за контакт, или копия на документи, удостоверяващи изпълнението, вида и обема на изпълнените строителни дейности. 3. Заверено копие от сертификат за внедрена система за управление на качество ISO 9001:2008, Заверено копие от сертификат за внедрена система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007, Заверено копие от сертификат за внедрена система за опазване на околната среда ISО14001:2004 или еквивалентни такива, с обхват на дейностите по предмета на поръчката.4. Изпълнителят да посочи ръководител за изпълнение на обекта – име, с квалификация строителен инженер магистър.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения адрес на възложителя, както и друго: 1. Срок за изпълнение - 60 календарни дни след подписването на протокол №2 за откриване на строителната площадка. 2. Начин на плащане -по банков път, след приемането на обекта от държавна приемателна комисия. 3. При сключване на договора избраният изпълнител да представи заверено от него копие от валидна застрахователна полица за сключена задължителна застраховка за професионална отговорност на участника по член 171 ал.1, т.1 от ЗУТ за строителство. Изисквания за качество При изпълнение на строително-ремонтните работи да се използват материали, отговарящи на БДС и се спазва пълният технологичен ред при извършване на отделните видове работа. Да се спазва Наредба №2 за минимални изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на СМР. Минимално съдържание на офертата: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението - посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес; 3. Образец на оферта, публикуван на интернет адреса на Възложителя; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка, публикувано на интернет адреса на Възложителя; 5. Ценово предложение /ценовото предложение на участника не трябва да надхвърля прогнозната стойност с ДДС, посочена в настоящата покана; 6.Възможности на участниците, съгласно изискванията за изпълнение на поръчката; 7. Декларация за срок на валидност на офертата/участникът следва да посочи срок на валидност на офертата, който трябва да е не по-малко от 90 /деветдесет/ календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. Офертата се депозира на гише "Търговия и транспорт" в “Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл.Свобода № 6. Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху, който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail и описание на поръчката по раздел ІІ от настоящата публична покана. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „вярно с оригинала”, печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или упълномощени за това лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Отваренето и оценката на офертите ще се проведе на публично заседание на 05.12.2014 г. в 14 ч. в сградата на Община Русе с адрес пл. Свобода 6, в Заседателна зала.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/12/2014