Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Прокуратура на Република България - главен прокурор, бул. Витоша № 2, Съдебна палата, За: Евгения Кънева, Република България 1000, София, Тел.: 02 8036035, E-mail: ekuneva@prb.bg, Факс: 02 9862270

Място/места за контакт: пл. „Света Неделя“ № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://local.prb.bg.

Адрес на профила на купувача: http://prb.bg/main/bg/Public_procurement/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на спортно оборудване и уреди, за нуждите на Бюро по защита при главния прокурор, по две обособени позиции: Обособена позиция № 1: Доставка на оборудване за практикуване на бойно-приложни спортове; Обособена позиция № 2: Доставка на принадлежности за спортна зала;

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

37400000, 37442500

Описание:

Спортни артикули и екипировка
Тежести за фитнес упражнения


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

По обособена позиция № 1:Настилка за бойни изкуства - 1 бр.; боксов чувал - 4 бр.; тренировъчни торби тип Bulgarian bag или еквивалент - 10 бр. По обособена позиция № 2: Олимпийски лост - 4 бр.; Дискове /тежести/ за олимпийски лост - 50бр., от които Диск 20кг. - 10бр. Диск 15кг.- 10бр., Диск 10кг. - 10бр., Диск 5кг - 10бр., Диск 2,5кг.- 10бр.; Фиксираща втулка за олимипийски лост - 8 бр.; Нормално огънат лост( ЕZ лост )- 1 бр.; Силно огънат лост( ЕZ лост ) - 1 бр.; Ръкохватка за дъмбел - 12 бр. ; Дискове за дъмбели и EZ лост - 108 бр., от които Диск 10кг. - 8бр., Диск 5кг. - 50бр., Диск 2,5кг. - 50бр.; Фиксираща скоба за EZ лост - 10бр; Гири - 24 бр., от които Гира 1кг. - 12бр., Гира 3кг. - 12бр.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

14016 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Срок на договора/ите: Срокът на действие на договора за всяка от двете обособени позиции е до изтичане на срока за отстраняване на гаранционна повреда, считано от датата на изтичане на срока за гаранционното обслужване на стоките, по съответната обособена позиция. 2.Срок за изпълнение на доставките: За всяка от обособените позиции срокът за изпълнение на доставките е до 3 /три/ месеца, считано от датата на сключване на договор за обществената поръчка. 3.Срок за гаранционно обслужване: За всяка от обособените позиции срокът за гаранционно обслужване следва да е не по-кратък от 2 /две/ години. Срокът за гаранционно обслужване започва от деня, следващ подписването на двустранни приемно-предавателни протоколи, удостоверяващи доставката на стоките на посочения от Възложителя адрес. 4.Срок за отстраняване на повреди и/или дефекти, проявили се в рамките на гаранционния срок За всяка от обособените позиции срокът за отстраняване на повреди и/или дефекти, проявили си в рамките на гаранционния срок, е не повече от 10 работни дни. Срокът започва да тече от момента на уведомяване на Изпълнителя за повредата или недостатъка. Възложителят може да направи уведомяването по факс, и-мейл адрес или по поща с писмо с обратна разписка. 5.Условия за гаранционно обслужване През гаранционния срок Изпълнителят е длъжен да осигури гаранционно обслужване на доставените стоки. Гаранционното обслужване се осъществява на място или в сервиз на Изпълнителя. Товаро-разтоварните разходи, както и разходите за транспорт до сервиза и обратно, са за сметка на Изпълнителя. При приемането на стоките за гаранционен ремонт Изпълнителят е длъжен да осигури подходяща опаковка, гарантираща безопасно транспортиране, в случаите когато това е необходимо. 6. Място на изпълнение на поръчката: 6.1 Доставката на стоките за всяка обособена позиция се извършват на адрес: гр. София, ул. „Майор Векилски“ №2, ет.2 6.2 Доставката на стоките по всяка обособена позиция се извършва в работното време на Бюрото по защита при главния прокурор и се предава на определено от Възложителя материалноотговорно лице, след предварително уговорен за това час. Работното време на Бюрото по защита при главния прокурор е от 8:30 до 17:00 часа от понеделник до петък. 6.3 Всяка доставка се удостоверява с подписване на приемно-предавателен протокол за доставените стоки. 6.4.При доставката, стоките следва да бъдат придружени със следните документи: - гаранционна карта на производителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/12/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен и надписан плик, на адрес: гр. София, бул. Витоша № 2, Съдебната палата, партер, стая 79, „Информационен център“ на Прокуратурата на Република България. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. Дата, час и място на отварянето на офертите: 04.12.2014г. от 14.00 ч., гр. София, пл. „Света Неделя“ № 1, Администрация на главния прокурор, ет. 4.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/12/2014