Версия за печат

BG-Враца

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Център заспешна медицинска помощ - Враца, бул. Втори юни № 68, За: д-р Галина Лещарска, инж.Боян Иванов, РБългария 3000, Враца, Тел.: 092 620368, E-mail: csmp_vr@abv.bg, Факс: 092 620368

Място/места за контакт: ЦСМП- Враца

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: csmp-vratsa.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на един брой санитарен автомобил за нуждите на ЦСМП-Враца"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34114121

Описание:

Линейки


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Един брой оборудван санитарен автомобил

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Враца, бул. Втори юни № 68

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.1 Предлаганият санитарен автомобил следва да отговаря на изискванията на стандарт БГ ЕN 1789:2007+А1:2010 или еквивалент. 1.2. Предлаганият санитарен автомобил следва да отговаря на изискванията на Директива 93/42/ЕЕС и на стандартите, съгласно тази Директива или на еквивалентни на тях. 1.3. Предлаганият санитарен автомобил следва да е нов, неупотребяван, серийно произведен не по-рано от 2014 г., Евро 5+, категория М1, Тип С, отговарящи на Европейските изисквания за типово одобрение. 1.4. Участникът следва да представи Декларация, че ще предостави необходимите документи за регистрация, съгласно изискванията на Наредба № I-45 на МВР от 24.03.2000 г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторни превозни средства и ремаркета, чл.12 (1), т.3 или чл.12 (8), осигуряващи регистрация на предлаганите автомобили с категория М1 заедно с доставката на санитарния автомобил. 1.5. Предлаганият санитарен автомобил да отговаря на минималните технически изисквания, посочени в документацията за участие на възложителя. Специфични изисквания към участниците, относно техническите им възможности и квалификации: 2.1. Участникът трябва да притежава валиден сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент, с обхват „Търговия с автомобили, резервни части, аксесоари и авторемонтна дейност“. 2.2. Участникът трябва да разполага със сервизна мрежа (собствени или упълномощени сервизи) на територията на Република България осигуряваща гаранционна поддръжка и сервизно обслужване на предлагания санитарен автомобил. 2.3. Участникът трябва да притежава валиден сертификат за съответствие за предлагания модел МПС и копие от типовото одобрение на МПС. 2.4. В случай, че участникът не е производител, следва да представи оторизационно писмо, с което производителят го оторизира да предлага, доставя и извършва сервизна дейност на произведените санитарни автомобили.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/12/2014 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съдържание на офертата: Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника. Описаните документи се представят в оригинал, заверено копие от органа, издал документа или копие с нотариална заверка. Данни за лицето, което прави предложението - представяне на участника, което включва: посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата; Декларация по чл. 47, ал. 9 от ЗОП, попълнен образец от настоящата документация. При участници обединения – копие на договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението - и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващият. Нотариално заверено пълномощно на лицето, упълномощено да представлява участника в процедурата (когато участникът не се представлява от лицата, които имат право на това, съгласно документите му за регистрация). Документи за техническите възможности и квалификацията на участника, съгласно ЗОП и настоящата документация: - заверено копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент, с обхват „Търговия с автомобили, резервни части, аксесоари и авторемонтна дейност“. - списък-декларация, съдържаща списък с наименованията и адресите на сервизите, които участникът ще осигури за гаранционна поддръжка и сервизно обслужване на предлагания санитарен автомобил. - заверено копие на оторизационно писмо, с което производителят на санитарни автомобили, оторизира участника да предлага, доставя и извършва сервизна дейност на произведениия санитарен автомобил; Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП за използване/неизползване на подизпълнители и списък с имената им, с посочване на вида на работите, които ще извършват и дела на тяхното участие, попълнен образец от настоящата документация. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител, попълнен образец от настоящата документация. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 6 ЗОП за липса на обстоятелствата по чл. 55, ал. 7 ЗОП и чл. 8, ал. 8, т. 2 ЗОП; Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 12 от ЗОП за приемане на условията в проекта на договора, попълнен образец от настоящата документация; Техническо предложение по образец. Декларация от участника, че предлагания от него санитарен автомобил ще отговаря на изискванията на стандарт EN 1789:2007+А1:2010 или еквивалент; Декларация от участника, че предлагания от него санитарен автомобил отговаря на Директива 93/42/ЕЕС, и на стандартите, съгласно тази Директива или на еквивалентни на тях. Ценово предложение по образец.Отделен плик с "Цена" съдържащ ценово предложение в български лева и срок на валидност на офертата. Отваряне на офертите на 04.12.2014 г. от 14.30 часа в сградата на ЦСМП Враца.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/12/2014