Версия за печат

BG-село Баните

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Средно общообразователно училище "Христо Ботев", ул. "Иван Вазов" № 10, За: Пенчо Илиев Токучев - Директор, Р България 4940, село Баните, Тел.: 03025 2266, E-mail: soou_banite@abv.bg

Място/места за контакт: СОУ "Христо Ботев"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.soubanite.com.

Адрес на профила на купувача: www.soubanite.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и монтаж на училищно оборудване и обзавеждане по Национална програма “Модернизация на материалната база в училище“, модул „Подобряване на училищната среда“ за 2014 г. за СОУ ”Христо Ботев“ – село Баните, община Баните, област Смолян”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

37400000, 39000000, 39200000

Описание:

Спортни артикули и екипировка
Обзавеждане (включително офис обзавеждане), мебелировка, електродомакински уреди (с изключение на осветителни тела) и продукти за почистване
Обзавеждане


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Позиция 1: Учебно оборудване и обзавеждане по дейност 3 на програмата - 22000,00 лв. с ДДС Позиция 2: Учебни материали и пособия, спортно оборудване по дейност 2 на програмата – 6500,00 лв. с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

23750 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СОУ "Христо Ботев"

NUTS:

BG424

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА: Участниците в настоящата обществена поръчка: 1. Следва да отговарят на изискванията, регламентирани в Закона за обществени поръчки и обявените изисквания от Възложителя в публичната покана и настоящите указания, в т.ч.и на изискването участникът да е производител на мебели и/или спортно оборудване ; 2. Не може да участва, съответно Възложителят ще отстрани от участие във възлагането на обществената поръчка участник, който е осъден с влязла в сила присъда, освен ако са реабилитирани, за: а) престъпление против финансовата, данъчната или осигурителната система, включително изпиране на пари, по чл. 253 - 260 от Наказателния кодекс; б) подкуп по чл. 301 - 307 от Наказателния кодекс; в) участие в организирана престъпна група по чл. 321 и 321а от Наказателния кодекс; г) престъпление против собствеността по чл. 194 - 217 от Наказателния кодекс; д) престъпление против стопанството по чл. 219 - 252 от Наказателния кодекс; е) престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс - при възлагане на поръчки по чл.3, ал. 2 от ЗОП. Участниците са длъжни в процеса на провеждане на обществената поръчка, да уведомят Възложителя за всички настъпили промени в обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, в 7-дневен срок от настъпването им. ІІ. СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА (за всички позиции) Офертата задължително трябва да съдържа: 1. Пълномощно на лицето, подписващо офертата, в случай, че няма представителни функции по закон - заверено копие. 2. Административни данни за лицето, което прави предложението – Приложение № 1; 3. Списък на изпълнените през последните 3 години - 2011 г., 2012 г. и 2013 г. (в зависимост от датата, на която е учреден или е започнал дейността си) договори с предмет, сходен с предмета на настоящата обществена поръчка – Приложение № 2, с представени към него препоръки/ референции за добро изпълнение в заверени от участника копия; 4. Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП – Приложение № 3; 5. Проект на договор, парафиран от участника на всяка страница– Приложение № 4; 6. Техническо предложение за изпълнение на поръчката - Приложение №5 с приложена към него техническа спецификация – Приложение № 8; 7. Ценово предложение за изпълнение на поръчката - Приложение № 6 с приложена към него попълнена Количествено-стойностна сметка – Приложение № 7 за предвидените артикули. В общата цена за изпълнение следва да се калкулира и цена за монтаж на обзавеждането; 8. Декларация за приемане условията в проекта на договора - Приложение №9 9. Валиден сертификат или еквивалент за членство в съответната браншова камара на производителите на мебели и/или спортно оборудване – в заверено от участника копие. Ценовото предложение за изпълнение на поръчката следва да не надвишават финансовия ресурс по т.ІІІ от настоящите указания, с който Възложителят разполага за изпълнение на поръчката, и да включва всички необходими разходи, свързани с нейното качествено и срочно изпълнение.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценка на офертите ще се извършва по точкова система по формулата: Ко = Кц + Кг + Кс, където: Кц е предложената цена, с тежест на показателя – 60 т.; Кс е предложеният срок на изпълнение, с тежест на показателя – 20 т.; Кг е предложеният гаранционен срок, с тежест на показателя – 20 т. 1. По показател Кц: Максималният брой точки по този показател е 60. Участникът, който предложи най-ниска цена за изпълнение на поръчката /с ДДС/ получава 60 точки. Оценката на останалите участниците по този показател се изчислява по следната формула: Кц = C min x 60 C където: “C min” е най-ниската предложена обща цена за всяка една от обособените позиции на поръчката), “C” е общата цена на участника. 2. По показател Кс: Срокът на изпълнение се посочва в офертата в календарни дни. Максималният брой точки по този показател е 20. Участникът, предложил най-кратък срок на изпълнение получава максималния брой точки – 20. Оценката на останалите участниците по този показател се изчислява по следната формула: Кс = Сmin x 20 С където: Сmin - най-краткият срок на изпълнение, С - предложението на участника за срока на изпълнение. 3. По показател Kг: Гаранционният срокът се посочва в офертата в месеци. Максималният брой точки по този показател е 20. Участникът, предложил най-дълъг гаранционен срок, получава максималния брой точки -20. Оценката на останалите участниците по този показател се изчислява по следната формула: Кг = C x 20 Сmax където: Сmax - най-дълъг гаранционен срок, С - предложението на кандидата за гаранционен срок. Максималните възможни точки от комплексната оценка за всеки кандидат са 100. На първо място се класира кандидатът, получил най-висока комплексна оценка. При еднакъв бал от двама или повече участници, комисията определя изпълнителя при прилагане на чл.71 ал.4 и ал.5 т.2 от ЗОП.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/12/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.soubanite.com

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

02/12/2014