Версия за печат

BG-Търговище

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ЦСМП-Търговище, град Търговище, улица "Петлешков" №27, За: Милка Колева, Република България 7700, Търговище, Тел.: 0601 63810, E-mail: csmptarg@elnics.com, Факс: 0601 63810

Място/места за контакт: град Търговище, улица "Петлешков" №27

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: град Търговище, улица "Петлешков" №27.

Адрес на профила на купувача: http://www.profilnakupuvacha.com/1505.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка,въвеждане в експлоатация,обучение за работа на персонала и поддържане гаранционо фабрично нови; 1брой преносим многофункционален апарат-дефибрилатор+ЕКГ+монитор+пулсоксиметър+неинвазивен пейсмейкър+кръвно налягане; 1 брой преносим респиратор/вентилатор; 2 броя приносим електрически аспиратор; 1 брой преносим дефибрилатор.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

33121000, 33195110, 33190000

Описание:

Амбулаторна дълговременна записваща система
Респираторни монитори (за отчитане на дихателната дейност)
Различни медицински уреди и изделия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общото количестви включва доставка,въвеждане в експлоатация, обучение за работа на персонала и поддържане гаранционно на фабрично нови: 1 брой преносим мултифункционален апарат-дефибрилатор+ЕКГ+монитор+пулсоксиметър+неинвазивен пейсмейкър+кръвно налягане; 1брой преносим респиратор/вентилатор; 2 броя преносим електрически аспиратор за санитарен автомобил за нуждите на ЦСМП-Търговище. Крайната цена на горе посочената медицинска апаратура с включен Данък добавена стойност, всички разходи, такси, комисионни, митнически сборове и други по доставката не може да надвишава 50400 лв.Финансирането на доставката е от бюджета на ЦСМП-Търговище за 2014 г.,съгласно Заповед №РД-03-178/09.10.2014г. на Министъра на здравеопазването.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Търговище, улица "Петлешков" №27

NUTS:

BG334

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят се задължава да извърши доставка, въвеждане в експлоатация, обучение за работа, и поддържа гаранционно 1 брой преносим мултифункционален апарат-дефибрилатор+ЕКГ+монитор+пулсоксиметър+неинвазивен пейсмейкър+кръвно налягане;1 брой преносим респиратор/вентилатор; 2 броя принжсим електрически аспиратор; 1 брой преносим дефибрилатор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

02/12/2014 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в срок до 02.12.2014 г.до 15:00 часа в гр.Търговище, ул."Петлешков" №24 в запечатан непрозрачен плик от участника или упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка,или по куриер.Предлаганата с оферта предлагана цена се представя в отделен запечатан непрозрачен плик с надпис "Предлагана цена", като в долния десен ъгъл се поставя обозначението на плик №2, като същия плик се поставя в плик №1 с офертата. Възложителят не приема за участие в процедурата и връща незабавно на участниците оферти, които са представени след изтичане на крайния срок или в незапечатан, прозрачен или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват от техническия сътрудник/офис/ в регистъра на ЦСМП-Търговище. Срокът на валидност на офертите е задължителен - 30 календарни дни от крайния срок за получаване на офертите. Отварянето на офертите ще се проведе на публично заседание на 03.12.2014 от 10:00 часа в сградата на ЦСМП-Търговище на адрес: гр.Търговище, ул."Петлешков" №27. На него могат да присъстват участници в процедурата или техни представители, представители на средствата за масовово осведомяване, на юридически лица с нестопанска цел и наблюдатели от АОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

02/12/2014