Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, гр.София, ул."Елисавета Багряна" № 20, За: Диана Михайлова, Р България 1111, София, Тел.: 029486 110, E-mail: diana.mihailova@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Място/места за контакт: ул."Елисавета Багряна" №20

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/bg/buyers/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата поръчка е избор на изпълнител за извършване на подготовка на документация за провеждане на процедура за избор на изпълнител за провеждане на специализирани обучения на служители на Агенция по вписванията“. Поръчката се провежда по графика на договор № 14-22-40/24.09.2014г. по проект: „Повишаване на квалификацията и професионализма на служителите от Агенция по вписванията чрез специализирани обучения”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79000000

Описание:

Бизнес услуги: право, маркетинг, консултиране, набиране на персонал, печат и охрана


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изработване на 1 бр. документация за провеждане на процедура за избор на изпълнител за провеждане на специализирани обучения на служители на Агенция по вписванията по проект: „Повишаване на квалификацията и професионализма на служителите от Агенция по вписванията чрез специализирани обучения”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Документацията трябва да включва всички документи, визирани в чл. 28, ал. 1 от Закона за обществени поръчки.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

2500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да разполага с екип от експерти, които да изпълнят задачата, като сред тях задължително трябва да има и специалист юрист-магистър по право. Към офертата е необходимо да се представят документи, доказващи посочените по-горе обстоятелства (списък на експертите с документи, доказващи образованието и квалификацията им).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

- Ценово предложение „Предлагана цена” - Ц - максимален брой точки – 30 - Методология и организация за изпълнение на поръчката – М максимален брой точки – 70.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Поръчката се провежда по графика на договор № 14-22-40/24.09.2014г. по проект: „Повишаване на квалификацията и професионализма на служителите на Агенция по вписванията чрез специализирани обучения”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. www.registryagency.bg. Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 30 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Дата и място на отваряне на офертите: Отваряне на офертите подадени за участие в процедурата ще се проведе на 01.12.2014 г. от 15:30 часа в сградата на Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" № 20, ет. 3. Заседанието по отваряне на офертите е публично и на него могат да присъстват лица съгласно чл. 101г, ал. 3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/11/2014