Версия за печат

BG-Банско

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Банско, пл. „Никола Вапцаров” № 1, За: Сашка Въчкова, РБългария 2770, Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: sv_bansko@yahoo.com, Факс: 0749 88633

Място/места за контакт: пл. „Никола Вапцаров” № 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bansko.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bansko.bg/index.php/bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Дейности по поддържане чистотата на териториите за обществено ползване в зимни условия, снегопочистване и поддържане на вътрешната улична мрежа на населените места в община Банско”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90620000, 90630000

Описание:

Услуги по почистване на улици от сняг
Услуги по почистване на улици от лед


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Настоящата обществена поръчка включва извършването на услуги по зимно снегопочистване и поддържане на вътрешната улична мрежа на населените места в община Банско. Прогнозният обем на работите, които трябва да се извършват по време на зимното почистване е посочен в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата Покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Банско

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на изискванията и на условията за изпълнение на поръчката, в съответствие с документацията на Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/11/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се представи в запечатан, непрозрачен плик, като върху лицевата му страна е необходимо да посочите: наименование на поръчката, името на подателя, както и точен адрес, телефон, факс и е-mail за връзка. Офертите се подават в отдел „Деловодство” на Община Банско, от 8.00 – 16.00 ч., на 28.11.2014г. Неразделна част от настоящата Покана са: Образец на Оферта, Техническа спецификация, Проект на Договор, Декларация за приемане клаузите на договора - образец, Образец на Декларация за наличната механизация, Декларация за участие на подизпълнител, Декларация от подизпълнител. Същите се намират на профила на купувача, раздел Публични покани. При подписването на договора класираният на първо място трябва да представи: Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП (Свидетелство за съдимост); Декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП; Документ за внесена гаранция за добро изпълнение. Отварянето на офертите ще се извърши на 28.11.2014 г, в 16:30 ч., в Заседателна зала на Община Банско, пл. "Никола Вапцаров" № 1, ет. 2. На него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на община Банско, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/11/2014