Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие "Фонд затворно дело", бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, За: Боряна Петкова, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: dpfzd.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на 7 изпълнители за предоставяне на финансови услуги от финансови или кредитни институции по смисъла на Закона за кредитните институции и чл. 13б от Правилника за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала за срок от три години, за следните услуги: ПЛАТЕЖНИ УСЛУГИ 1. теглене на каса в лева (среден размер на оперция 5,000 лв) 2. вътрешнобанков превод в лева на гише 3. междубанков превод в лева на гише 4. разплащания чрез РИНГС на гише 5. вътрешнобанков превод интернет 6. междубанков превод интернет 7. разплащания чрез РИНГС интернет 8. месечна такса за обслужване на РС Л% по РС и ДЕПОЗИТИ СВОБОДНИ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА Цена на - Свободни парични средства 9. Л% по 3 (три) месечен депозит в BGN (среден размер на операция 100,000 лв) Цена на - Платежни и свързани услуги 10. Л% по разплащателни сметки в BGN (среден размер на операция 100,000 лв) Източник на финансиране-със собствени средства.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66000000

Описание:

Финансови и застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството и обема се определят съгласно потребностите от банкови и финансови услуги за ДП „Фонд затворно дело”. Възложителят управлява общия размер на нетните си парични средства в рамките на ограничението, оптимизирайки икономическите ефекти за него. Нетните експозиции към една финансова институция ще бъдат до 25%.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

18900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Критерии за допустимост на участниците: - Лиценз за извършване на банкова дейност на територията на страната. - Присъствие на пазара – мин. 10г. - Надеждна платформа за интернет банкиране - Да имат изградена собствена мрежа за обслужване на клиенти в местонахожденията на ТП на ДП „ФЗД” – Белене /най- близко населено място/, Бобов дол /най-близко населено място/, Бойчиновци /най- близко населено място/, Бургас, Варна, Враца, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Смолян, Сливен, София, Стара Загора. - Да притежават технически възможности за извършване предмета на поръчката. При сключване на договора определеният изпълнител следва да представи документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

КОЛИЧЕСТВЕНИ ПОКАЗАТЕЛИ-отн.тегло 60 КАЧЕСТВЕНИ ПОКАЗАТЕЛИ-отн.тегло40 Подпоказателите са публикувани на профила на купувача. МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА Всяка оферта отговаряща на изискванията се оценява по настоящата методика и получава КОМПЛЕКСНА ОЦЕНКА, с която участва в крайното класиране. - Указания за определяне на КОМПЛЕКСНА ОЦЕНКА (КО) на офертата: Комплексната оценка се изчислява по следната формула: КО = (П1) + (П2) + (П3) Комплексната оценка се формира като сума от оценките за всеки показател в методиката и има максимална стойност 100 точки. На първо място се класира участникът, събрал максимален брой точки. - Показатели за оценка и относителна тежест: (П1) = „Неколичесвени критерии (1-Опит и присъствие на пазара, 2-Интернет банкиране, 3-Локации)” – с относителна тежест 40% (40 точки). Оценяването по този показател се извършва по формулата: (П1) = (Аmax(1+2+3) / An(1+2+3)) * 40, където Аmax(1+2+3) - е максималната оценка постигната от всички участници в оценяването Аn – е постигнатата от конкретния оценяван участник оценка (П2) = „Цена на - Свободни парични средства” - с относителна тежест 15% (15 точки). Оценяването по този показател се извършва по формулата: (П2) = (Аmax / An) * 15, където Аmax - е максималния предложен лихвен процент по РС и Депозити от всички участници в оценяването Аn – е предложения от конкретния оценяван участник ЛП по РС и Депозити (П3) = „Цена на - Платежни и свързани услуги” - с относителна тежест 45% (45 точки). Оценяването по този показател се извършва по формулата: (П3) = (Аmin / An) * 45, където Аmin - е минималната сума от цените предложени по посочените в офертата позиции за „Платежни и свързани услуги” от всички участници в оценяването Аn – е сумата от предложените от конкретния оценяван участник цени на „Платежни и свързани услуги” Резултатите от оценяването се записват до втората цифра след десетичната запетая, като се извършва математическо закръгляване. Избора на обслужващи 7 (седем) финансови институции се извършва на базата на предоставенитe оферти от банки-участници. Възложителя избира изпълнител (и), изпълнявайки изискванията за нетните експозиции към една финансова институция (максимум 25%). В този смисъл се класират първите 7 (седем) институции от всички подали оферти, като възложителя управлява общия размер на нетните си парични средства в рамките на ограничението, оптимизирайки икономическите ефекти за него.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/11/2014 15:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички изисквания, свързани с конкретната публична покана могат да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com. Дата, час и място на отваряне на офертите: 28.11.2014г. от 11.00ч. на адреса на ДП „Фонд затворно дело“ гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упъномощени представители, както и представители на средствата за масово осведамяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп за сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/11/2014