Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на "ВиК" ЕООД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vi-soft.net/vik_yambol/ZopView.aspx?Dosie=36.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на метрологичен контрол върху водомери за студена вода с номинален разход Qn 1,5 до 150 м3/h включително чрез извършване на последваща проверка – периодична проверка на водомери за точност и проверка на водомери за точност след ремонт. Транспортът на подлежащите за проверка водомери е за сметка на Изпълнителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71630000

Описание:

Услуги по технически изпитвания и контрол


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката ще се изпълнява периодично в количества, по видове водомери, определени по предварителни писмени заявки и уточнен график с Възложителя, съобразно нуждите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Прогнозен брой проби за 12 (дванадесет) месеца, както следва: Qn 1,5 m/h - 50 бр.; Qn 2,5 m/h - 3500 бр.; Qn 3,5 m/h - 100 бр.; Qn 5 m/h - 100 бр.; Qn 6 m/h - 150 бр.; Qn 10 m/h - 80 бр.; Qn 15 m/h - 20 бр.; Qn 25 m/h - 10 бр.; Qn 40 m/h - 10 бр.; Qn 60 m/h - 5 бр.; Qn 75 m/h - 5 бр.; Qn 100 m/h - 5 бр.; Qn 150 m/h - 5 бр.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Лаборатория на Изпълнителя

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Проверките на водомерите трябва да се извършват в съответствие с изискванията на стандарта (Закон за измерванията и Наредба за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол). Участниците трябва да притежават валидна Заповед за оправомощаване, издадена от Председателя на Държавна агенция за метрология и технически надзор за извършване на проверка на средствата за измерване, обект на настоящата обществена поръчка, със срок на валидност не по – кратък от срока на сключения договор с избрания за изпълнител участник. Участниците трябва да представят списък на оправомощените за извършване на проверките служители и оборудването, което се ползва за целите на метрологичния контрол. Участниците трябва да разполагат с еталони и сертифицирани сравнителни материали, спомагателно оборудване и помещения или подвижни лаборатории с осигурени условия в тях. Извършването на проверките да се съпътства с всички необходими документи и маркировки съгласно Закона за измерванията – заявление за проверка, протокол с резултатите от извършените проверки и знак удостоверяващ резултата от проверката. В случаите, когато при проверката на средство за измерване след външен оглед или след изпробване се установи, че то не отговаря на изискванията, се събира такса в размер на 10 на сто от таксата за проверката (съгласно чл. 4 от Тарифа за таксите, които се събират от Българския институт по метрология). Знакът удостоверяващ проверката (пломба) да се поставя от изпълнителя. Оферираната цена следва да е формирана до краен получател и да включва всички разходи за изпълнение на поръчката. Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 60 (шестдесет) дни от датата на издаване на фактурата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

П1 - Ценово предложение с относителна тежест в комплексната оценка 60%, максимално възможен брой точки 60 и П2 - Срок на извършване на проверките с относителна тежест в комплексната оценка 40%, максимално възможен брой точки 40.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1)Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2) Заявление за участие /Оферта/ - представяне на участника, – попълнен и подписан образец (Приложение № 1), с посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 3) Заповед за оправомощаване, издадена от Председателя на ДАМТН за извършване на проверка; 4) Списък на техническите лица, които ще отговарят за изпълнението на поръчката, включително на тези, отговарящи за контрола на качеството; 5) Декларация за техническото оборудване, с което разполага участникът за изпълнение на обществената поръчка с описание на фабричните номера на стендовете; 6) Калибровъчни свидетелства на еталоните (стендовете), с които ще се извършват проверките; 7) Техническо предложение -по образец /Приложение № 2 - образец/; 8) Ценово предложение - по образец /Приложение №3 – образец/ Отварянето на офертите ще се извърши на 27.11.2014г. в 14:00 часа в конферентната зала № 2 на централното управление на "ВиК" ЕООД - Ямбол, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/11/2014