Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Водоснабдяване и канализация" ЕООД, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на "ВиК" ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vi-soft.net/vik_yambol/ZopView.aspx?Dosie=35.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на услуги по застраховане на имуществени и неимуществени интереси на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол за 2015г., които включват: сключване на застраховка “Гражданска отговорност” и застраховка “Автокаско” за автомобилите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол; сключване на застраховка “Пожар и природни бедствия” на недвижими имоти и ДМА, собственост на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол и сключване на застраховка “Трудова злополука” на служителите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол, съгласно Наредбата за задължително застраховане на работници и служители за риска “трудова злополука” приета с (ПМС № 24 от 06.02.2006г., обн., ДВ, бр. 15/17.02.2006 г.). Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции: Позиция № 1 - Сключване на застраховка “Гражданска отговорност” и застраховка “Автокаско” за автомобилите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол /Приложение № 1 и № 2/; Позиция № 2 - Сключване на застраховка “Пожар и природни бедствия” на недвижими имоти и ДМА, собственост на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол /Приложение № 3/; Позиция № 3 - Сключване на застраховка “Трудова злополука” на служителите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол /Приложение № 4/. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническите спецификации, съдържащи се в Приложение № 1, № 2, № 3 и № 4, които са публикувани в профила на купувача

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участниците да представят копие от лиценз за извършване на застрахователна дейност по предмета на поръчката, издаден от Комисията за финансов надзор; 2.Участниците да представят Общи условия по застраховките; 3.Участниците да представят покрити застрахователни рискове и застрахователни суми; 3.Участниците да представят териториална валидност и лимити на отговорност за застраховка “Гражданска отговорност”; 4.Участниците да предоставят безплатен автоасистанс при настъпили застрахователни събития (денонощен телефон за цялата страна и безплатно репатриране на МПС на определени от избрания Изпълнител километри), относно застраховка “Автокаско”. Изисквания към определяне на цената, начина и срока на плащане: 1.Всички застрахователни премии по застраховките да включват данък върху застрахователната премия (ДЗП) в размер на 2 %, съгласно Закона за данък върху застрахователните премии обн. - ДВ, бр. 86 от 02.11.2010 г., в сила от 01.01.2011 г.; 2. Застрахователната премия за застраховка “Гражданска отговорност” да включва такса за “Гаранционен фонд” и стикер;3.Начин и срок на плащане: еднократно или на 4 (четири) равни вноски.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/11/2014 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1)Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2) Заявление за участие /Оферта/ с подпис и печат на участника /Образец № 1/. Подписва се от представляващия/те дружеството съгласно регистрацията или от упълномощено от него/тях лице/а, като се прилага съответното пълномощно; 3) ЕИК по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 4) Административни сведения за участника (Образец № 2); 5) Копие от лиценз за извършване на застрахователна дейност по предмета на поръчката, издаден от Комисията за финансов надзор; 6) Общи условия по застраховките, за които участникът подава оферта; 7) Техническо предложение, съгласно техническите изисквания към предмета на поръчката; 8)Ценово предложение за изпълнение на поръчката. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, като техническото и ценовото предложение трябва да са отделно. Офертата се подава лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика да се посочи предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Допълнителна информация и образци на документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес. Отварянето на офертите ще се извърши на 26.11.2014г. в 14:00 часа в конферентната зала № 2 на централното управление на "ВиК" ЕООД - Ямбол, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/11/2014