Версия за печат

BG-БУРГАС

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОУ "НАЙДЕН ГЕРОВ"- ГР.БУРГАС, МЕДЕН РУДНИК УЛ.ВЪСТАНИЧЕСКА 38, За: СИЛВИЯ СПАСОВА, БЪЛГАРИЯ 8009, БУРГАС, Тел.: 056 852256, E-mail: ou.ngerov@gmail.com

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: ou-ngerovbg.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка, чрез периодични заявки на до 100 /сто/ тона пелети от широколистна дървесина енергиен клас А1 за нуждите на ОУ „Найден Геров”-гр.Бургас за периода от 01.12.2014 г. до 01.12-2015 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09111400

Описание:

Горива на базата на дърва


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Очакваната прогнозна стойност на поръчката -54 000 лв. с ДДС или 540 лв. с ДДС за 1 тон пелети. В ценовата оферта следва да бъде посочена предлагана цена за 1 тон пелети от широколистна дървесина. Участникът не може да посочва цена, по-висока от посочената прогнозна стойност. В предлаганата цена следва да бъдат включени всички акцизи, такси, всички разходи по меренето и/или теглене, товарене, разтоварване и транспортиране на пелетите.Предвидените прогнозни количества не обвързват Възложителя със задължение за достигането им, а са посочени като максимални такива. Възложителят не се ангажира да усвои изцяло количеството и не носи отговорност пред доставчика за претенции в случай, че обемът на поръчката не бъде изпълнен изцяло.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

54000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

МЕДЕН РУДНИК УЛ.ВЪСТАНИЧЕСКА 38

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за изпълнението на поръчката: Доставяните пелети от широколистна дървесина следва да отговарят на Европейски стандарт EN 14961-2 - доказва се със сертификат ENplus – клас А1 за пелети използувани в котли за битова употреба или еквивалент. Пелетите от широколистна дървесина се доставят от изпълнителя на определеното за целта място на територията на ОУ „Найден Геров”-гр.Бургас – училищен склад. Доставката се извършва след писмена заявка от страна на Възложителя. Заявката включва информация за количеството пелети за доставяне.Количеството, което може да бъде достигнато при всяка заявка е между 6 тона и 12 тона пелети. Заявените количества се доставят до 10 дни от получаване на заявката. Пелетите се доставят опаковани в торби -15 кг. и палет от 1 тон. При доставката се съставя двустранен приемо-предавателен протокол. С всяка доставка, изпълнителят представя фактура за плащане.Плащането се извършва в десет дневен срок от представянето на фактурата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/11/2014 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подробно описание за поръчката може да намерите на ou-ngerovbg.com - профил на купувача , изисквания към участниците,образци на документите , проект на договор и техническа спецификация

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/11/2014