Версия за печат

BG-Банско

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Банско, пл."Никола Вапцаров" 1, За: Сашка Въчкова, Р България 2770, Банско, Тел.: 0749 88611, E-mail: sv_bansko@yahoo.com, Факс: 0749 88633

Място/места за контакт: пл."Никола Вапцаров" 1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bansko.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bansko.bg/index.php/bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка и монтаж на коледно осветление на гр. Банско”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31000000, 31522000

Описание:

Електрически машини, уреди, оборудване и консумативи; осветление
Декоративни лампи за коледни елхи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В обхвата на обществената поръчка се включват основните улици на гр. Банско: - ул. "Пирин" - ул. "Глазне" - ул. "Отец Паисий" - ул. "Цар Симеон" - фасади на обществени сгради в централната градска част - сграда на Община, сграда на Читалищe "Н. Вапцаров".

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Банско

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на изискванията и на условията за изпълнение на поръчката, в съответствие с документацията на Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: КО = П1+П2+П3, където: П1 – Техническо предложение (концепция) за изпълнение на поръчката в съответствие с изискванията на Възложителя, заложени в Техническата спецификация – с тежест 30 точки; П2 – Срок за изпълнение на поръчката – с тежест 30 точки; П3 - Предложена от участника цена в лева без ДДС - с тежест 40 точки. Максимална комплексна оценка (КО) = 100 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/11/2014 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се представи в запечатан, непрозрачен плик, като върху лицевата му страна е необходимо да посочите: наименование на поръчката, името на подателя, както и точен адрес, телефон, факс и е-mail за връзка. Офертите се подават в отдел „Деловодство” на Община Банско, от 8.00 – 16.00 ч., на 21.11.2014г. Неразделна част от настоящата Покана са: Указания,Образец на оферта,Проект на договор,Техническа спецификация,Образец на декларация за приемане клаузите на проекта на договор,Списък на технически лица,Декларация за техническо оборудване, Декларация за участие на подизпълнител, Декларация от подизпълнител,Методика за оценка на офертите. Същите се намират на профила на купувача, раздел Публични покани. При подписването на договора класираният на първо място трябва да представи: Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП (Свидетелство за съдимост); Декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП; Документ за внесена гаранция за добро изпълнение. Отварянето на офертите ще се извърши на 21.11.2014 г, в 16:30 ч., в Заседателна зала на Община Банско, пл. "Никола Вапцаров" № 1, ет. 2. На него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата на община Банско, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/11/2014