Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: Галина Николова - старши инспектор отдел "Екология"; Албена Добрева - главен експерт отдел Обществени поръчки - 082 881 725;, България 7000, Русе, Тел.: 082 881793, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.ruse-bg.eu/.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Поддържане на проводимостта на дъждоприемните шахти, разположени по уличните платна, площадите и подлезите на гр. Русе и по уличните платна и площадите в кварталите Средна кула и Долапите. Дейностите по поддържане проводимостта на дъждоприемните шахти, разположени по уличните платна, площадите и подлезите в гр. Русе, кв. Средна кула и кв. Долапите обхващат: - Почистване на дъждоприемните шахти по улиците, площадите и подлезите от образуваните наноси и попаднали твърди отпадъци; - Доставка и подмяна на скари (решетки) с полимербетонови и от други материали в случай на увреждане или при констатиране на липсата им; - Разбиване на леда около дъждоприемните шахти през зимния сезон; - Дежурство и участие при аварийни ситуации – отваряне на шахти при проливни дъждове и възстановяването им след спиране на дъжда.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90470000

Описание:

Услуги по почистване на канализационни тръби, колектори или отводнителни канали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Дъждоприемните шахти на територията на гр. Русе, кв. Средна кула и кв. Долапите са приблизително 5400 бр. Подлезите на територията на гр. Русе, подлежащи на почистване, са 15 броя, както следва: 1. на път I-5 Русе-Велико Търново до Зита; 2. на бул. „България”, при училище „Алеко Константинов”; 3. на бул. „България”, при бл. „Левента” (до бул. „Гоце Делчев”); 4. на бул. „България” при ул. „Манастирище” и „Вихрен” до детелината на „Хр. Ботев”; 5. на бул. „България” при бензиностанция „Арика” (до ул. „Захари Стоянов”); 6. на бул. „България” при ДКЦ 2; 7. на бул. „България” до бензиностанцията при пътен възел за КАТ – Русе; 8. на бул. „България” в Източна промишлена зона; 9. на бул. „България” в Източна промишлена зона (срещу ТЕЦ-Изток преди Пожарната); 10. на бул. „Тутракан” при Спортна зала (Захарен завод); 11. на бул. „Тутракан” при Психодиспансер; 12. гаров подлез – гаров площад; 13. на бул. „Цар Освободител” при Земеделски колеж; 14. на бул. „Липник” при завод „Петър Караминчев”; 15. на бул. „Скобелев”, при СБА. (изключен е подлезът на бул. „Христо Ботев” при Печатни платки, отдаден на концесия). Прогнозната стойност е без вкл. ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

45000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе и по уличните платна и площадите в кварталите Средна кула и Долапите

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Квалификационни изисквания към кандидатите, необходими документи и информация: 1. Участникът да притежава опит при изпълнение на услуги с предмет, сходен с предмета на настоящата обществена поръчка. Участникът да е изпълнил през последните три години най-малко една услуга, сходна с предмета на настоящата поръчка. Под „услуги, сходни с предмета на поръчката“ следва да се разбира услуги в областта на поддържане на дъждоприемните шахти – почистване на дъждоприемни шахти, доставка и монтаж на решетки на дъждоприемни шахти. 2. Участникът следва да разполага минимум със следното техническо оборудване и механизация:1 бр. автомобил цистерна за продухване на канализация; 1 бр. автомобил цистерна за изсмукване на течни фракции от шахтите; 1 бр. самосвал за транспортиране на отпадъците. Съответствието с поставеното изискване се доказва с представяне на декларация за техническото оборудване, с което разполага участника за изпълнение на обществената поръчка, съдържаща подробен списък с информация за вида, марката, модела, номера на талона за регистрация. 3. Участникът да разполага с необходимия персонал за изпълнение на поръчката – минимум 6 бр. работници и 1 бр. ръководен служител. Съответствието с поставеното изискване се доказва с представянето на декларация, съдържаща списък на техническите лица по длъжности, заети с изпълнението на услугата, включително тези, отговарящи за контрола на качеството – ръководни служители. 4. Участникът да притежава валиден документ за събиране и транспортиране на отпадъци, издаден по реда на Закона за управление на отпадъците, съдържащ код 20 03 06 Отпадъци от почистване на канализационни системи, съгласно Наредба №2 от 23.07.2014 г. за класификация на отпадъците. Съответствието с поставеното изискване се доказва със заверено копие от документ за събиране и транспортиране на отпадъци, издаден по реда на Закона за управление на отпадъците, съдържащ код 20 03 06 отпадъци от почистване на канализационни системи, съгласно Наредба №2 от 23.07.2014 г. за класификация на отпадъците. Приложенията към настоящата покана са достъпни на Интернет адрес: www.ruse-bg-eu.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Предлагана цена - 60 точки 2. Работна програма - 40 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/11/2014 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да съдържа: 1. Образец на оферта/Образец №1; 2. Списък на приложените документи; 3. Данни за лицето, което прави предложението: посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес и лице определено за координатор по изпълнението; 4. Копие на валиден документ за събиране и транспортиране на отпадъци, издаден по реда на Закона за управление на отпадъците, съдържащ код 20 03 06 отпадъци от почистване на канализационни системи, съгласно Наредба №2 от 23.07.2014 г. за класификация на отпадъците; 5. Декларация, съдържаща списък на изпълнените от участника през последните 3 (три) години услуги, които са еднакви или сходни с предмета на настоящата поръчка. Доказателство за извършената услуга/и се предоставя под формата на удостоверение/ия, издадено/ни от получателя на услугата или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана услугата/те; 6. Декларация за техническото оборудване, с което разполага участника за изпълнение на обществената поръчка, съдържаща подробен списък с информация за вида, марката, модела, номера на талона за регистрация. 7. Декларация, съдържаща списък на техническите лица по длъжности, заети с изпълнението на услугата, включително тези, отговарящи за контрола на качеството – ръководни служители. 8. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка/ Образец №2; 9. Ценово предложение/ Образец №3; 10. Декларация за срок на валидност на офертата/участникът следва да посочи срок на валидност на офертата, който трябва да е не по - малко от 90 дни /деветдесет/ календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на оферти; Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и адресирана до: Община Русе, гр. Русе, пл. "Свобода" 6, Информационен център гише "Обществени поръчки" за обществена поръчка с предмет: Поддържане на проводимостта на дъждоприемните шахти, разположени по уличните платна, площадите и подлезите на гр. Русе и по уличните платна и площадите в кварталите Средна кула и Долапите. Отварянето на офертите на участниците ще се проведе на 24.11.2014г./понеделник/ от 13 :30ч. в Община Русе, пл. Свобода 6, ет. 3, Заседателна зала. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/11/2014